Vi tror på enkel matematik: Kalorier in - Kalorier ut

Wellobe utvecklades 2003 i samarbete med Karolinska Institutet. Sedan starten har vi hjälpt över en halv miljon medlemmar att skaffa en hälsosammare livsstil och gå ner i vikt. Du kan räkna med oss!

  • Full kontroll på ditt dagliga kaloriintag – logga via mobil, dator eller surfplatta!
  • Personlig kostplan och tusentals kaloriberäknade recept. Lika goda som nyttiga!
  • Ta hjälp av våra duktiga experter inom mat, motion och motivation!

Vi har lyckats

Carolina

Carolina, -16 kg

"Innan jagade jag siffror på vågen. Idag är bättre sömn och mindre värk mina största vinster. Jag mår strålande!"

Peter

Peter, -31 kg

"Jag har fått blodtryck som en 15-åring, bättre sömn, humör – och trivs framför spegeln. Jag kommer aldrig gå tillbaka!"

Ingela

Ingela, -21 kg

"Jag behövde skapa en bra balans mellan min mat och motion. När jag väl började äta mer och träna mindre kom resultaten"

Ulf

Ulf, -42 kg

"Jag höll mig till min kaloriplan och tränade en halvtimme om dagen. Wellobe har räddat mitt liv. Frun och barnen är helt tagna."

Vi hjälper dig nå dina mål!

Josefine

Josefine

Leg. dietist

Josefine Jonasson är legitimerad dietist och har varit med sedan Wellobe startade 2003. På Wellobe hjälper hon dig med tips och inspiration när det gäller kosten. Allt från portionsstorlekar till socker och fett.

Mårten

Mårten

Personlig tränare

Mårten Nylén har under flera år hjälpt och inspirerat människor att komma i form och gå ner i vikt. På Wellobe hittar du bl.a. Mårtens träningsprogram ”Smart träning”, individanpassad träning som funkar för alla.

Leila

Leila

Träningsexpert

Leila Söderholm har jobbat med träning, kost och hälsa i över 20 år. På Wellobe bidrar Leila med mängder av tips, råd och inspiration. Med smarta knep och övningar hjälper hon dig att få in träning på ett enkelt sätt i vardagen.

Gå med i Wellobe du ocksåBli medlem idag