Deltagare sökes till hösten

I höst kör vi en favorit i repris av vår succésatsning "Hälsovinsten". Därför söker vi dig som precis är i startgropen av din viktresa och som skulle kunna tänka dig att visa den offentligt – från start till mål.

Det här får du:

* Ett skräddarsytt Mat-, Motions- och Motivationsschema som sträcker sig över 100 dagar.
* Professionell rådgivning och personlig coaching av några av Sveriges ledande experter inom Mat, Motion och Motivation.
* Fri tillgång till en mängd olika viktminskningsverktyg – från en digital loggbok, mobilapp och blogg till hundratals dagliga meny- och motionsförslag, nyhetsartiklar och recept.
* Exponering hos en av Sveriges största nyhetsmakare.
* Professionell styling och plåtning vid start- och målgång i vår fotostudio i Stockholm.
* Professionella före- och efterbilder att spara som ett roligt minne.

Det här vill vi ha av dig:

* Möjligheten att komma till vår studio i Stockholm vid minst två tillfällen. Främst vid start- och målgång (resa och uppehälle står vi så klart för).
* Möjligheten att däremellan vara tillgänglig för minst en telefonintervju.
* Möjligheten att skriva ett blogginlägg i veckan.
Låter det här som någonting för dig? Skicka en kort presentation på max en halv A4-sida om vem du är, vad du har för mål samt varför just DU ska bli vår nästa deltagare i Hälsovinsten. Bifoga även en aktuell helkroppsbild så att vi får se lite vem du är (OBS! Denna kommer inte att publiceras någonstans utan syftar enbart till att underlätta rekryteringen).
Mejla din ansökan till vår redaktör, Sofia Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här