COLOURBOX

Appar på promenad

Vill du ha hjälp att räkna ut hur effektiv din träning är? Här är apparna som håller koll på både träningsresultat, puls och kalorier.

Vikten av vardagsmotion kan inte underskattas. Ett sätt att göra det lite roligare är att skaffa en stegräknare som håller koll hur mycket du rör dig varje dag. Ett lite mer avancerat sätt är att ladda ner en träningsapp i mobilen. Utbudet är stort. Här är ett urval:

Cardiotrainer Framförallt för den som ägnar sig åt konditionsträning, men fungerar för all träning.

City walks För dig som är ute och reser. Här finns temapromenader för många av världens mest populära resmål.

Endomondo En renodlad träningsapp som automatiskt lägger upp din runda på nätet, så att du själv, eller vem som helst kan se hur långt och fort du gick samt hur mycket uppför och nedför du gick.

Fitbit En helt ny liten manick som du bär med dig. Via en trådlös uppkoppling till din smartphone mäter den dina steg, din sömnrytm och hur många kalorier du bränner. Allt för att hålla träningsmotivationen uppe.

Funbeat med GPS-inspelning. En röstcoach som under inspelningen berättar hur långt och snabbt du springer, cyklar eller går. Funkar för det flesta träningsformer.

Moves en stegräknare för löpning och cykling.

Noomwalk en enkel strömsnål stegräknare.

Runkeeper ett mobilt hjälpmedel som håller koll på din träning. Ovasett om det handlar om löpning, cykling, promenader eller vandring. En inbyggd GPS håller koll på var, hur långt och hur länge du tagit dig. Röstcoachning ingår samtidigt som du lyssnar på musik. Du får även veta hur många kalorier du gjort av med.

Runstar bra vid löpräning. Har en enkel röstfeedback.

Runtastic pro är till för den mer rutinerade löparen som tränar inför olika tävlingar.

Zombie run kul sätt att komma igång med löpträning. Du jagas interaktivt av zombier. Bra för intervallträning.

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här