Här är årets bästa artiklar

Mental balans, fysisk träning och festlig högtidsmat.
De mest populära ämnena på Wellobe det gångna året har varierat.
Här är en topplista på 2019 års mest lästa artiklar.

1. Nya ”90 dagar med Mårten Nylén”
Vill du komma i form och skapa balans i ditt liv? Den här utmaningen innehåller konkreta tips och behövlig pepp, varierande träningsprogram och handfasta övningar. Allt för att hjälpa dig nå dina hälsomål.

Läs mer
2. Kom i form med våra experter
Oavsett om du är nybörjare, van motionär, eller bara pepp på nya utmaningar har vi försökt skapa någonting för alla. Här hittar du alla Wellobes träningsprogram – exklusivt framtagna för dig som är medlem.

Läs mer
3. NYHET: Kom i form – på 1 månad
Nybörjare, van träningsperson eller bara sugen på nya utmaningar?
Här är ett träningsprogram som alla kan göra oavsett nivå.
– Upplägget sträcker sig över fyra veckor och består av ett antal smarta övningar du kan göra själv hemma, säger Mårten Nylén, träningsexpert på Wellobe.

Läs mer
4. Kom i form på 4 veckor – med Wellobe
Vill du gå ner ett par kilo, bli starkare eller helt enkelt bara piggare? Investera 4 veckor i din hälsa. Som hjälp har du vårt kost- och träningsschema – framtaget av experter.

Läs mer
5. Fastställ ditt utgångsläge
Välkommen till min utmaning! Det första du behöver göra är att bestämma vad du vill uppnå med dina 90 dagar. En del i det är att fastställa ditt individuella utgångsläge.

Läs mer
6. Här är kaloribovarna på midsommarbordet
Matjessill och gräddfil, jordgubbstårta och snaps. Vilka är egentligen de största kaloribovarna på midsommarbordet? Här reder Wellobes dietist, Josefine Jonasson, ut de värsta fällorna.

Läs mer
7. Kom i form med Wellobe på Playitas, Fuerteventura
Ge dig själv en kick – följ med Wellobe på årets roligaste och mest inspirerande resa till Playitas Resort på Fuerteventura. Kom hem fylld av ny energi och motivation att börja eller fortsätta ditt nya, starkare och gladare liv.

OBS! Denna resan är redan genomförd men du kan fortfarande läsa artikeln.
Läs mer
8. Kan man gå ner i vikt utan att träna?
Nej, alla älskar inte att träna. Det finns faktiskt ganska många som tycker ganska illa om det. Men hur är det, måste man verkligen träna för att gå ner i vikt?
Här ger Josefine Jonasson, leg. Dietist på Wellobe, sin syn på saken.

Läs mer

9. Dietistens portionsguide
Hur stora portioner bör man egentligen äta och vilken näringsfördelning ska man ha? Är det fortfarande den klassiska tallriksmodellen som gäller eller har det kommit nya bud? Här reder dietisten Josefine Jonasson ut några vanliga frågor och svar.

Läs mer
10. Så firar du påsk – med full kontroll
Ett överflöd av godis, en dignande buffet, och både öl, vin och snaps. Här är våra tips på hur du firar påsk – med full kontroll.

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här