PRIVAT.

Här är Årets viktklubbare 2018

I slutet av förra året lade vi ut en efterlysning av Årets Wellobe 2018. Det vi sökte var någon som hade varit medlem i Wellobe under året, och som nått eller börjat närma sig sin målvikt. Precis som tidigare strömmade nomineringarna in. Här publicerar vi några av dem – samt presenterar årets vinnare för 2018!

OBS! Vissa nominerade har sina riktiga för- och efternamn, andra de namn de använder i Wellobes medlemsforum. För att inte röja några identiteter har vi dock helt utelämnat namnen på de som har bidragit med nomineringar.

"J&E:s mamma-vägen från 146,3 kg"
Jag skulle vilja nominera ovanstående medlem. Visserligen har hon en bra bit kvar till sin målvikt, men hon är en sann inspiration för oss alla. För mig är hon vad Wellobe står för och det är att inte ge upp. Det finns ingen quick-fix för viktminskning. Bara nya vanor och sådana tar tid att åstadkomma...

Magnus Lindström
Jag vill nominera min headcoach. Han har gjort en helt otrolig resa med sin träning och Wellobes matapp. Att se han fortfarande jobba, logga och verkligen andas rätt mat och träning är en fröjd för ögat. Han betyder otroligt mycket för mig i min planering av både mat och träning. Han är ju en rolig jävel med glimten i ögat och så in i helvete positiv. Han har hjälp mig att gå ner 28 kg på 8 månader.

Carita Bengtsson
Carita har sedan september 2017 gått ner 26 kilo. Hon bestämde sig från början att att det skulle få gå på lång sikt, därför satte hon sig på -4 hg i veckan. Efter att ha jojobantat i hela sitt liv inser hon nu att detta är det som passar henne bäst. Hon har helt enkelt ändrat livsstil och inte bantat...
Here-we-go!
Årets Wellobe 2018 måste vara Here-we-go! Hon har gått ner 60 kg under 2018! Utan kirurgisk hjälp alltså. Man kan läsa om viktresan i hennes blogg och där finns också bilder. Jag nominerar henne. Finns ju ingen med en liknande prestation. Jag vet inte vad hon heter men på Wellobe finns ju alla uppgifter.

Jan Sandwall
Jans resa startade i augusti 2018 på en vikt på 120 kg och idag i januari 2019 är vikten 95,8 kg. Han har ändrat livssilt helt, han väger all mat han äter och går på gym en timme per dag. Han äter heller inte så ofta och inte så stora portioner. Han har också slutat äta godis och läsk.

OBS! Ovanstående nomineringar är endast ett urval av det som har kommit in.

JUST NU: En månad på köpet!

OCH VINNARE ÄR...

Ulf Appelqvist, 58

Juryns motivering

Att gå ner i vikt handlar inte om att åstadkomma störst resultat på kortast tid. Snarare tvärtom. Att gå ner i vikt handlar om kunskap, hängivenhet och envishet. Och om klokhet, mod – och en hel massa kärlek. Allt det tycker vi att Ulf har.
Ulf har oblygt och uppriktigt delat med sig av sin historia, trots att den både innefattar privat information och involverar hans närmsta. Dessutom har han visat att det till och med i de svåraste av stunder går att åstadkomma det man vill – så länge man bara planerar, prioriterar och tror på sig själv.
Viktigast av allt är att Ulf har lyckats skapa en sund, hållbar och livslång förändring, vilket är precis det vi önskar för alla vår medlemmar. Our work is done. Och därför tycker vi att Ulf är en värdig vinnare av titeln Årets Wellobe 2018.
Stort grattis!
önskar alla vi på Wellobe

Kolla: Här kan du läsa hela Ulf Appelqvists historia

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här