VIKTKLUBB

Är DU Årets Wellobe 2014?

Har du kämpat på hela året och har nått eller börjar närma dig din målvikt?
Superbra jobbat! Då kanske DU kan vara Årets Wellobeare.
Vinnaren stylas, plåtas – och får 2 000 kronor till en sprillans ny garderob.

Att gå ner i vikt handlar inte om att stirra sig blind på badrumsvågen och räkna varje gram. Att gå ner i vikt handlar om att räkna kalorier för att lära sig vad, när och hur just du ska äta och träna för att bli den du vill vara.
Vissa gör det på ett litet kick, andra behöver mer tid på sig för att komma in i det nya tankesättet. Men inte heller räknas dagar, månader, veckor eller år. Det viktiga är att du hittar dina egna hälsosamma favoriträtter, inspirerande träningsformer och personliga knep. Och tro oss, de kan se ut på en miljard olika sätt.

Känner du igen dig?

Nu söker vi dig som är medlem i Wellobe och har nått eller börjar närma dig din målvikt, som kan vara en förebild för alla de som fortfarande kämpar på i det tysta.
Vinnaren utses av redaktionen som dagligen är i kontakt med er medlemmar och priset är ett presentkort på 2 000 kronor till en helt ny garderob – samt en professionell styling och plåtning i vår studio.

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här