Jennie Söderström. Daniel Ekberg t v och Carolina Fors t h, tillsammans med dietisten Josefine Jonasson och träningsexperten och huvudcoachen i utmaningen, Mårten Nylén från Viktklubb.

Imorgon kör vi igång!

Imorgon startar säsong fem av "90 dagar med Mårten Nylén".
Därmed kan vi äntligen avslöja vilka årets hemliga deltagare är.

Anta utmaningen parallellt med våra offentligare deltagare

Daniel Ekberg

Ålder: 44
Yrke: Studerande
Hemstad: Malmö
Familj: Gift, två barn på 16 och 12
Instagram: Eggemannen
Längd: 184 cm
Startvikt: 135,9 kg

Kuriosa

Daniel "Eggemannen" Ekberg har gjort sig ett välkänt namn på Instagram, för sin humor, självdistans, genuina personlighet – och framför allt sina oblyga fredagsdanser och imitationer av kändisars selfies. Bland annat har Daniel dansat i Bingolotto, TV4 Nyhetsmorgon, Malou efter tio, Breaking News på Kanal 5 samt i musikvideon "I feel it" med artisten Leftwing: Kody.
Han har dessutom producerat över 50 egna podavsnitt och då bland annat intervjuat Mårten Nylén.
– Det är faktiskt till stor del tack vare honom som jag kan ha min positiva inställning. Jag beundrar hans energi och har verkligen tagit till vara på tipset att vakna med ett leende varje dag, säger Daniel.
I början av juli skrev Daniel följande rader på Instagram:
Idag börjar hela vår familjs resa mot trivselkropparna. Ni vet när kroppen har den där balansen av att må bra och se bra ut. Den där kroppen som inte tvunget följer samhällets normer utan mer det inre gyrot. Men eftersom det är så diffust så måste jag målmässigt sikta på något. Så mitt sikte är inställt på 115 kg. Där tror jag att jag mår som bäst. Och det är ca 27 kg som ska bort. 27 000 gram. En helvetes massa kilos...

Carolina Fors

Ålder: 40
Yrke: Ambulansförare samt Head Coach i Dynamite Cheerleading
Hemstad: Stockholm
Familj: Gift, två barn på 15 och 11
Instagram: carolinafors_2.0

Längd: 170 cm
Startvikt: 91,1 kg

Kuriosa

Carolina Fors har utövat cheerleading i tre decennier. Som ung var hon aktiv i 11 år, men efter att ha fått sina två barn valde hon att övergå till tränare. Idag är hon Head Coach i Dymanite Cheerleading som är en av Sveriges största cheerleading-föreningar med över hela 550 tjejer och killar. Till stor del är det därför hon har antagit den här utmaningen:
– Självklart vill jag vara hälsosam, frisk och sund. Men jag vill också vara en förebild för killarna och tjejerna i min cheerleading-förening.
Efter "de magiska 40" tycker inte Carolina att hon känner igen sig i sin kropp. Hon tränar en del, men får inga resultat.
– Kroppen förändras men jag vill ju hänga med och inte förslappas. Sedan är det ju viktigt att jag kan vara fysisk stark i mitt jobb som ambulansförare.
Samtidigt jobbar Carolina, som så många andra, ofta i skift. Och då är det svårt att hålla koll på kosten. Hennes största akilleshäl, säger hon, är därmed att äta regelbundet. Och vi på Wellobe vet att just det är någonting som många kan känna igen sig i.

Mer om utmaningen

"90 dagar med Mårten Nylén" är ett specialprogram för medlemmar i Wellobe som går ut på att du varje vecka i 13 veckor får ett mail med förslag på hur du ska äta och röra på dig samt extra tips och råd ifrån träningsexperten Mårten Nylén. Utöver det följer du den rekommenderade kalorinivå du får när du blir medlem i Wellobe samt loggar din mat och motion.
Vårt tips är att anta utmaningen parallellt med våra offentliga deltagare ovan. I samband med det kommer vi på Wellobe nämligen att anordna ett antal specialaktiviteter under höstens gång. Daniel och Carolina startar imorgon, måndagen den 23 september.
Så antar DU utmaningen

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här