Colurbox

Foto-tävling: Ta din bästa motivationsbild

Är du redo för en nystart i höst?
Vad motiverar i så fall dig?
Bränn av din bästa motivationsbild och tävla om en råsaftcentrifug.

OBS! För att tävla måste du ha ett publikt Instagramkonto (din profil måste vara publik för att vi ska kunna se bidragen). Tävlingen pågår mellan den 31 augusti och 30 september 2014. Efter tävlingsperiodens slut utser juryn en vinnare. (Juryn består av medarbetare på Wellobe).

1a pris: Råsaftcentrifug från OBH Nordica värde 995 kr + 1 månad i Wellobe*
2a - 5e pris: 1 månad i Wellobe*
*1 månads abonnemang i Wellobe helt kostnadsfritt. Detta förlänger ditt redan aktiva abonnemang med 1 månad och därefter fortsätter ditt abonnemang som tidigare.

Tävlingsregler

Du behöver inte ha ett aktivt abonnemang i Wellobe för att delta i tävlingen. Alla deltagande bilder kan komma att användas på Wellobe.se och i sociala medier. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Wellobe har rättigheter att använda din bild. Deltagande får tävla med obegränsat antal bilder.
Vinsten kan inte bytas mot annan ekonomisk motsvarighet eller ersättning. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Vinnaren kontaktas genom Wellobes konto (@viktklubb) på Instagram. Wellobe förbehåller sig rätten att utse en annan vinnare om återkoppling inte sker till Wellobe inom 3 dagar. Vid eventuell vinst krävs uppvisande att vinnaren innehar det Instagramkonto som har lagt upp bilden.
Vill du delta i fler roliga tävlingar? Läs mer här

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här