Magnus Liam Karlsson

Är du den vi söker?

I vintras antog Malin och Mikael utmaningen att på 90 dagar komma i form med hjälp av Wellobe och Mårten Nylén.

Har du vad som krävs för att satsa 90-dagar med oss i höst och komma i ditt livs form? Vill du komma i form för att orka mer? Kanske springa ett lopp på personbästa? Kunna ställa upp i kompisgängets korpenlag i fotboll? Eller helt enkelt bara komma i form för att du inte trivs med din nuvarande vikt och fysiska förmåga? Då kan du vara en av de deltagare vi söker.

Under 90 dagar får du personlig hjälp med både kost, träning och coachning så att du kan nå dina mål och förändra ditt liv.

Du kommer äta enligt Wellobes-metod och få ett personlig coachning samt träningsupplägg av Mårten Nylén.  Wellobe kommer följa din resa och du måste vara beredd på att ställa upp på foto och medverka i artiklar och chattar kontinuerligt där du berättar om din förvandling. Artiklarna kommer att synas på Wellobe och Aftonbladet.se

För att vara med i Mårtens utmaning behöver du vara medlem i Wellobe.

Du behöver vara beredd på att vara på plats i Stockholm för att träna med Mårten under flera tillfällen under perioden. Reseersättning utgår ej för detta.

Ansök redan i dag genom att skicka ett mail och berätta lite om dig, din vikt, dina träningsvanor och motivera varför just du ska få chansen. Bifoga gärna en bild på dig själv.

Sista dagen att anmäla sig är 1/8-2017. Vi kommer sedan att göra ett urval och utmaningen kommer att starta i slutet av augusti eller början av september.

Skicka din anmälan till Karin@Wellobe.se, Skriv Mårtens utmaning i ämnesraden

Här kan du läsa mer om hur det gick för Malin och Mikael som gjorde sin fantastiska resa under vintern!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här