Sofia Yoo/Viktklubb

Tack alla ni som besökte oss i Stockholm på Fit for life WKND

Helgen den 27-29 november var det Fit for life WKND på Stockholmsmässan i Älvsjö, bestående av tre olika mässor: Fitnessfestivalen, Allt för hälsan och Acadermia. Och självklart var Wellobe på plats med en egen monter i Springtime Travels tält. Se alla mingelbilder här.

Wellobes monter låg i Springtime Travels tält, strax framför Aktiv Hälsa-scenen. Här kunde man tävla om 12 månaders gratis medlemsskap i Wellobe och en timmes kostnadsfri rådgivning av dietisten Josefine Jonasson, samt även boka en plats på den kommande träningsresan.

Intresset var stort och självklart var även Josefine Jonasson själv på plats för att dela ut tidningar, giveaways och bara småprata lite.

Även PT:n Mårten Nylén var på plats och Wellobes matinspiratör och receptmakare Markiz Talhaoui. Här tillsammans med Emelie och Sofia från Wellobe.

På scen stod bl a D-flex och hans Bodyfit-team samt vd:n Moris Ladho från Activio med instruktören Jessica Clarén till hjälp.

Även Mårten höll sin populära föreläsning "Det sitter i leendet".

Andra talare var Simon Kachoa, Hristos Adoniadis och Slejman Karadag från Biggest Loser.

Vi är också jätteglada att både nya, gamla och blivande medlemmar vågade sig fram till oss för att ställa frågor, komma med feedback eller bara säga hej...! En av de var till exempel Emily Vallin från Hälsovinsten...!

Utöver alla föreläsningar fanns även en mängd andra spännande shower, som exempelvis SM i Extreme boxjumping eller SM i poledance.

Tack för i år allihop!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här