Detta är ett montage

Kolla: Har du vunnit?

I samarbete med Wellobe har Coop Sverige lanserat en hälsokasse på max 500 kalorier. Och i samband med det har alla som har velat kunna tävla om en helt egen kasse via en fototävling på Instagram. Här presenterar vi vinnarna.

Bakom skapandet av Coops hälsokasse står Coops matinspiratör Sara Begner och Wellobes dietist Josefine Jonasson. Framförallt har de tittat på energiinnehållet, men också försökt välja så hälsosamma produkter som möjligt. Idag finns ett antal liknande produkter, men det som utmärker Coops hälsokasse är att alla måltider innehåller max 500 kalorier per portion. Dessutom är alla recept grundligt genomarbetade i Coops provkök. Och på många håll i landet levereras kassen direkt till dörren, i andra fall kan man hämta den direkt i butik.
– Vi ser att många vill leva ett hälsosammare liv. Ändå hittar de inte inspirationen och tiden för att göra det. För dem är den här kassen ett jättebra alternativ då den är framtagen för den som vill lära sig hur man kan laga hälsosam mat snabbt och enkelt, säger Sara Begner.

Sara Begner, matinspiratör      Josefine Jonasson, dietist
Foto: Anna-Lena Ahlström        Foto: Gustav Mårtensson

Här är vinnarna

Tävlingen gick ut på att, med en Instagram-bild och lite fantasi, beskriva begreppet "hälsolycka". Juryn bestod av Coops matinspiratör Sara Begner, Wellobes dietist Josefine Jonasson samt Wellobes redaktör Sofia Yoo.  Ovan kan du se de tre vinnande bidragen och här presenterar vi även deras Instagram-namn på vinnarna – utan inbördes ordning:

pnillaschwab

Motivering: ”Att röra på sig tillsammans med familjen är oslagbart och förenar nytta med nöje. Glädjen i bilden säger allt.”

JUST NU: En månad på köpet!

eldon98a

Motivering: ”Här håller vi helt med fotografens beskrivning av begreppet 'hälsolycka': Hälsa är att man mår bra och äter det som är bra för kroppen. Lycka är att göra något roligt som man gillar. Hälsolycka är då att man unnar sig det man gillar, samtidigt som man ser till att kroppen får det den behöver."

johannahakansson87

Motivering: ”En fantastisk bild på god, enkel och hälsosam mat. Krångligare än så behöver det ju inte heller vara.”
Grattis! Ni har vunnit varsin Coop hälsokasse för 2 personer till ett värde av 549 kronor. Vi återkommer till er via era Instagram-konton om hur ni gör för att beställa era kassar!
Vann du inte? Beställ en egen Hälsokasse här  >>

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här