Knut-Olle: ”Det var en supervecka”

Efter en tuff vecka två, åtminstone på vågen, var Knut-Olle redo för en revansch.
– Jag hade gjort en super vecka med bra kost och motion och var så motiverad att se resultatet, säger han.

När Knut-Olle startade utmaningen fick han en perfekt start. Den första veckan droppade han hela 4, 4 kilo och motivationen låg på topp. Vecka två fick han ett mindre bra resultat men Knut-Olle lyckades skaka av sig känslan av motivationsbrist och körde en tuffare vecka 3, och det gav resultat. När Knut-Olle ställde sig på vågen på söndagen kunde han konstatera att han gått ner 2,7 kilo.

– Det var en skön känsla, nu är jag på rätt bana igen och börjar sakta men säkert närma mig mitt första delmål på 10 kilo, säger han.

Under veckan har Knut-Olle haft koll på sin mat och fortsatt med sina dagliga promenader.

– Oftast har jag klarat dagens mål på 10 000 steg redan när jag kommer till jobbet på morgonen. Så det känns riktigt bra.

Hur har du det med stödet kring din livsstilsförändring?

– Mina vänner är superstöttande. Jag delar lägenhet med en tjejkompis och hon har hakat på mig nu och sticker iväg och tränar med mig och går med på promenader.

Du har tidigare sagt att du inte tycker det är jobbigt med kost och motion de första veckorna för att du är så motiverad. Känner du fortfarande så eller är det något som varit jobbigt under veckan?

– Nej jag känner mig fortfarande väldigt motiverad och det tickar på med både maten och kosten.

Viktnedgång denna veckan: 2, 7 kilo

Viktminskning totalt: 7,6 kilo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här