Sofia Yoo

Fyra dagar till ett bättre Du

Är du helt slut efter julbak, julshopping, släktmiddagar och nyårsfester?
Aj, aj, aj. Stress är en av vår tids allra vanligaste orsaker till övervikt.
Därför vill vi erbjuda dig som är medlem i Wellobe en introduktionskurs i stresshantering – helt gratis.

Visste du att stressade individer löper betydligt större risk att gå upp i vikt i jämförelse med individer som inte stressar – trots samma kaloriintag? Det visar i alla fall flera skilda studier.
Mår du bra inuti blir det dessutom lättare att leva det liv du faktiskt vill leva. Och det kommer i sin tur märkas på både ut- och insidan. I ett unikt samarbete med Aftonbladet Wellness ger vi dig som är medlem i Wellobe därför chansen att testa en av livscoachen Raymond Ahlgrens kurser i inre hälsa – helt gratis. Bättre start på året kan du inte få.

Ja, jag stressar alldeles för mycket

JUST NU: En månad på köpet!

Fyra dagar är inte mycket

Kursen "4 dagar till mindre stress" är en gratis prova-på-kurs som syftar till att starta din resa mot en vardag utan stress. Fyra dagar är inte mycket – men kommer definitivt ändå att få dig i rätt riktning och vill du sedan gå vidare med någon av Raymonds övriga kurser får du en bra grund. Raymond som har en lång erfarenhet inom personlig utveckling kommer att lära dig flera effektiva tankeknep och kraftfulla övningar för att få bort stressen ur ditt liv.

Så funkar det

* Varje morgon i 4 dagar får du ett mejl med ett nytt kursavsnitt. Lyssna i 5 minuter!
* Raymond ger dig till kraftfulla övningar för att minimera din stress.
* Kursen börjar direkt när du registrerar dig och är helt gratis (ord. pris 69 kr). Skriv bara in samma mejladress och lösenord som du använder på Wellobe.
Ja, jag vill testa "4 dagar till mindre stress”

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här