Detta är ett montage

JUST NU: Chatta live med dietisten

Vad är en bra frukost? Hur många måltider bör man äta varje dag? Och vad är lämpligt att äta på kvällen? Ställ din fråga till vår dietist Josefine Jonasson.

Se alla frågor och svar från förra chatten

För att så många som möjligt ska få ut så mycket möjligt, administreras våra frågestunder alltid av en moderator. Dels så att de frågor som ställs är relevanta, dels så att samma frågor inte ställs flera gånger.
Tyvärr kan vi därför inte garantera att just DIN fråga kommer med. Men ju fler frågor du ställer och desto mer specifik du är – desto större är chansen.

Så här gör du:

Vänta tills chatten börjar eller gå in och ställ din fråga redan nu! 1. Välj chattnamn och klicka på "ställ in". 2. Skriv din fråga i kommentatorsfältet MEN – klicka inte på knappen ENTER innan du har skrivit färdigt för då skickas frågan iväg. 3. Klicka på "Skicka"!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här