Vinn Hälsoresa till Portugal

Att bli peppad när du försöker gå ner i vikt och leva hälsosamt kan vara avgörande för om du lyckas nå ditt mål eller inte. I samarbete med livsstilsprogrammet PEPP startar vi därför en tävling där Wellobes bästa pepp-person ska utses! Vinnaren får en hälsoresa till Portugal i april för 2 personer.

Hur gör man för att nominera?

Nominera den person som du tycker är duktig att peppa andra genom att tex starta utmaningar, blogga eller något annat. Detta gör du genom att maila personens namn och alias och en länk till användarens Viktlubbs-sida. Skriv även varför du nominerar personen.

Maila till: Pepp@aftonbladet.se

När alla nominerade är utsedda kommer de personer med flest röster läggas upp på Wellobesajten där alla medlemmar kommer få rösta på den person de anser är Wellobes bästa pepp-person.

Om den du nominerar går till final belönas du med en peppande goodie-bag.

Skicka in din nominering senast söndagen den 10 mars 2013.

HÄR kan du läsa mer om resan.

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här