Hälsningar från Rhodos

Hösten 2017 arrangerade vi på Wellobe ännu en fartfylld träningsresa.
Nu till Rhodos – med nästan dubbelt så många deltagare som första gången.
Stavgång, dans, cirkelpass, vattengympa, föreläsningar och workshops stod bland annat på schemat och med oss fanns några av Sveriges bästa hälsoinspiratörer.
Här är ett sammandrag med både bilder, filmer samt egna träningsprogram att testa hemma.

Våra inspiratörer
Med på resan följde självklart våra experter med, dietisten Josefine Jonasson, hälsocoachen Mårten Nylén och träningsexperten Leila Söderholm. Här kan du läsa mer om dem samt se utvalda delar ur deras föreläsningar.
 

Josefine Jonasson är legitimerad dietist och en av grundarna av Wellobe.
Foto: Gustav Mårtensson

Mårten Nylén har i över 30 års tid varit aktiv inom idrott och träning. Och när TV-programmet Biggest Loser började sändas i Sverige 2010 var han en av huvudtränarna.

Foto: Fredrik Andersson

Leila Söderholm är en av Sveriges mest välkända tränare, kostrådgivare, föreläsare och hälsoinspiratörer. Och vintern 2016 utsågs hon till Årets inspiratör.
Foto: Le Monde De Leo

Se klipp från Josefines, Mårtens och Leilas hyllade föreläsningar >>HÄR<<

Träna med kortlek

Det är inte alltid lätt att få ihop vardagspusslet. Då har vår träningsexpert Leila Söderholm ett toppentips. Här visar hon hur du på bara några minuter får till ett smidigt hemmapass – med hjälp av kortlek.
Se filmen >>HÄR<<

Dansa dig i form – framför TV:n
Med oss hade vi också energiknippet Cecilia Ehrling Danermark, som började dansa redan som femåring. Idag är hon kanske mest känd från Let´s Dance i TV4 där hon deltagit hela åtta säsonger och vunnit fyra gånger. Men idag ger hon även privatlektioner, anordnar shower, föreläser och bloggar.
Här bjuder hon på några enkla steg du kan göra själv hemma i vardagsrummet. Och som hjälp har hon medlemmarna Malin Ahlqvist och Rosita Nygren som också berättar om sina upplevelser av resan.
OBS! Se till att skruva upp volymen...!
Testa Cecilias danspass >>HÄR<<

Se Wellobes-redaktionen testa Kangoo Jumps
Ett av de mer populära inslagen på resan var "känguruskorna", det vill säga "Kangoo Jumps". Det ser ut ungefär som en slalompjäxa med fjädring på som gör att man liksom studsar fram. Såväl vi på redaktionen som flertalet deltagare i alla åldrar var med och testade.
Läs våra recensioner och se hur det gick >>HÄR<<

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här