Knut-Olle: ”Jag trodde att jag hade gjort rätt”

Efter första veckans fantastiska resultat var Knut-Olles motivation på topp.
Han fortsatte med sina promenader och tränade dessutom styrka två gånger. Men trots det visade vågen bara -0,5 kilo.
– Jag blev så klart besviken men sen tänkte jag bara nu får jag köra hårdare nästa vecka, säger han.

Knut-Olle var full av energi från första veckans resultat. Han fortsatte med sina promenader och har även skött maten bra.

– Ibland kan jag tycka det är lite jobbigt att äta så ofta men det funkar. Och träningen tycker jag inte är jobbig. Jag går promenader varje morgon och ser till att jag minst går 10 000 steg varje dag.

Du fick ett mindre resultat på vågen denna veckan hur kändes det?

– Jag hade haft en fantastisk vecka så klart att jag  blev besviken men jag lyckades vända det väldigt snabbt. Nu är jag glad att detta resultat kom så tidigt. Jag är mer rädd för när det kommer stå stilla lite längre fram.

Finns det något du tror kan ha påverkat?

– Jag har varit bortrest på helgen och det är klart att även om jag skött maten har det varit lite svårare att planera och ta med lunchlådor och liknande. Nu ska jag vara hemma nästa helg så det kommer att bli bättre.

Ska du göra några andra förändringar inför nästa vecka?

– Jag ska köra lite hårdare. Utöver de två styrkepass jag har kört tidigare så kommer jag lägga till ett till denna veckan. Det är bara att köra på, jag är övertygad om att det kommer att ge resultat.

Total viktminskning efter två veckor: 4,9 kilo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här