Den här veckan bjuder Markiz Talhaoui från Sveriges mästerkock på en riktigt god och nyttig, svensk favorit: Rödspätta med remouladsås till 4 personer – på bara 476 kalorier per portion.
Gör såhär:
1. Salta och peppra fisken låt stå ute medan du förbereder såsen.
2. Sås: Finhacka picklesen. Blanda med majonnäs och curry. Ställ kallt.
3. Skala och koka potatisen tills att de är mjuka.
4. Vispa upp äggen lätt. Vänd fiskfiléerna i mjölet, sedan i äggblandningen och sist i ströbrödet.
5. Stek i smöret på medelhög värme i 2-3 minuter per sida. Smaka av med salta och peppra.
6. Skär citronerna i klyftor. Skala och riv moroten
Servera med kokt potatis, riven morot och en citronklyfta!
Vill du ha obegränsad tillgång till alla våra kaloriberäknade recept?
Bli medlem här
*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning om du har ett BMI under 20, är sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.