Kom i form - på 1 månad

Nybörjare, van motionär eller bara allmänt pepp på nya utmaningar?
Nu släpper vi ännu ett träningsprogram som alla kan göra oavsett nivå.
Antingen separat eller som en del av vårt lite större 4-veckors-program.
– Upplägget sträcker sig över fyra veckor och består av smarta övningar du kan göra själv hemma, säger Mårten Nylén, träningsexpert på Wellobe.

TIPS! Som medlem i Wellobe kan du logga all din mat och motion för att se hur många kalorier du har ätit och gjort av med.
Bli medlem >>HÄR<<

För mycket jobb, för tung i kroppen, för lite tid eller för dålig kondis. Ursäkterna för att låta bli att träna är många. Men kom igen, det är ju inte så att du måste ha en god grundkondition för att kunna börja träna. Tvärtom så tränar du ju för att du ska bli starkare och må bättre. Många tenderar dock att komplicera till saker och ting. Därför har vi tagit fram ett nytt träningsprogram, som snabbt och enkelt ska hjälpa dig igång.
– Oavsett vad du har för bakgrund, förutsättningar och mål är det någonting praktiskt taget alla kan göra. Du arbetar helt och hållet utifrån din egen förmåga, var du vill och när du vill. Ger du det bara en ärlig chans under en månads tid tror jag faktiskt att du kommer bli förvånad över hur snabbt du kommer se resultat, säger Mårten Nylén.

JUST NU: En månad på köpet

Om programmet

Det här är ett enklare träningsupplägg på 4 veckor som består av 4 olika cirklar. Det enda du behöver är din egen kropp som redskap och 10-15 minuter per pass. Vår rekommendation är att du utför passen 2-3 gånger i veckan.

Ett litet tips...

... är att alla Mårtens träningspass finns i Wellobes motionsdatabas, vilket betyder att du enkelt kan söka upp och logga de pass du gör! Sök bara på Mårtens pass Bas, Medel och Tuff.
Vill du ha fler tips, råd och handfasta program för att komma i form? Bli medlem >>HÄR<<

Starta >>HÄR<<

eller

Gå till vårt lite större 4-veckorsprogram

Mårten Nylén

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här