Fokusprogram med Mårten Nylén

Nu är Mårten tillbaka på Wellobe med helt nya träningsprogram som fokuserar på tre viktiga områden: Mage och rygg, rumpa och lår samt rörlighet och stretch. Varje program har, precis som tidigare, tre nivåer: Bas, Medel och Tuff.

De nya träningsprogrammen är tänkta för dig som vill lägga lite extra fokus på ett specifikt område. De fungerar även utmärkt som komplettering till de cirkelprogram som Mårten tidigare har tagit fram till medlemmarna i Wellobe.

Läs även

Få eget cirkelpass med Mårten Nylén

Du kan köra programmet som

  • Ett tillägg där du lägger till ett fokusprogram efter ditt cirkelpass. Då kör du till exempel 15 min cirkelträning bas följt av 15 min mage och mage bas.
  • En tilläggsdag i ditt program. Då kör du till exempel de rekommenderade tre dagarna med cirkelträning på den nivå du befinner dig och lägger sedan till en fjärde dag med ett av fokusprogrammen på samma nivå.
  • En variation till den vecka du befinner dig på, så att du en av dina tre dagar exempelvis byter ut ett av de vanliga programmen mot ett fokusprogram.

Du kan självklart även köra programmen helt separat eller som en komplettering till annan typ av träning. Ett pass innehåller mellan sex och åtta övningar.

Läs mer och kom igång här! Registrera dig nu

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här