Slimma kroppen som stjärnorna

Om man vill bli slank och tona sin kropp som modeller och kändisar - hur tränar man då? Wellobes träningscoach Shirin Djavidi berättar.

Att få en sund, stark och hälsosam kropp med ett "normalt" BMI är det vi tycker är viktigast på Wellobe. En del frågor som kommer in till vår träningscoach Shirin Djavidi handlar om hur man får en kropp som en supermodell. Här kan du se hennes svar.

Gå ner 1 kg i veckan med succémetoden – börja direkt

Retuscherade bilder

–Först och främst, vad gäller modeller och kändisar, måste man tänka på att många bilder är retuscherade samt att mycket är genetiskt. Men en sak är säker, ingen får en vältränad kropp automatiskt. Det krävs mycket träning, disciplin och bra mat och det ligger mycket träning bakom en fotomodellkropp.

JUST NU: 50% rabatt

Satsa på kondition

–Vill man få en slank och tonad kropp ska man satsa på konditionsträning som löpning och raska promenader. Även yoga, simning och pilates är bra.

Kom i form anonymt på nätet och bli av med dina extrakilon! Klicka här och börja direkt.

Styrketräna med fler repetitioner

–Man måste givetvis också styrketräna. Med en ökad muskelmassa får du inte bara starkare och mer tajta muskler, du får även en ökad förbränning. Tänk på att inte ta de tyngsta vikterna när du styrketränar. Gå ner ett snäpp och gör fler repetitioner istället för att ta de tunga vikterna. Generellt kan du tänka mer uthållighet än att maxa i vikterna.

Kom i form och tona kroppen

–Vill du komma i form och tona kroppen? Med Wellobe får du  kaloriplan, träningsschema, matschema, experthjälp, tusentals smala recept, tillgång till bloggar och forum och mycket mer.

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här