Föresläsningar online med Mårten Nylén

Kom du aldrig igång efter jul – trots det där nyårslöftet? Nu kan du få tips, råd och pepp från PT:n och hälsocoachen Mårten Nylén – direkt i din dator. I ett nytt samarbete med Wellobe släpper han nu en serie i fyra delar med föreläsningar online. Ta del av ett smakprov här ovan.

Känner du igen dig? Nå DINA hälsomål – med vår hjälp

Vad är hälsa? jag skulle vilja definiera hälsa med att det handlar om att må bra inifrån ut och kan känna sig glad. När vi någonstans lever livet som bör levas. Det handlar om dig. Det handlar om att allting startar hos dig. Och att allting fortsätter hos dig.
Så inleds PT:n och hälsocoachen Mårten Nyléns första föreläsning "Det sitter i leendet" som är en av fyra i hans nya föreläsningsserie, framtagen exklusivt för Wellobe. Tiotusentals människor över hela Sverige har redan hört honom tala. Nu har han valt ut delar av den föreläsning han hoppas ska motivera, inspirera och ge handfasta råd och tips att ta med på resan – oavsett om målet är att gå ner i vikt eller bara må bättre överlag.
– Jag hoppas att ni genom dessa filmer ska hitta inspiration på er resa och få massor av bra tips och verktyg. Viktigast av allt är att man ska kunna må bra inifrån och ut och känna sig glad med leendet på rätt plats, säger han.
I den första filmen berättar Mårten om sig själv och vad han lärt sig av de 16 år han nu har ägnat åt att hjälpa människor att jobba med sig själv och sin hälsa. I det andra avsnittet ger han råd och tips om hur du går från att vara en "imorgon-människa" till att bli en "idag-människa". Den tredje kretsar kring ämnet att må bra inifrån och ut och hur man prioriterar sig själv. Och den fjärde och sista filmen dyker djupt ner i de kraftfulla orden "Våga. Vilja. Förändra" och hur du ska tänka för att komma till förändringen.
Få tillgång till alla Mårtens föreläsningar och träningsprogram här

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här