Colourbox

Så håller du formen på stranden

Varför inte kombinera nytta med nöje? Simma och lek med barnen i vattnet och förbränn de goda glassarna du stoppar i dig på samma gång.

Barnen leker i vattnet. De simmar, hoppar, leker och stojar. De kommer bara upp för glass, dricka, mat, bullar eller kissepaus. Du ligger skönt i solstolen eller på handduken med din bok i ena handen och en glass i den andra. Äntligen är det sommar! Kanske planerar du för kvällen när grannarna kommer på besök, vad som ska ligga på grillen, chipsen till fördrinken, vaniljglassen med jordgubbarna till efterrätt och snacksen framåt kvällningen.
En helt vanlig härlig underbar sommardag.
Men innan du får koppla av helt, varför inte passa på att förena nytta med nöje och hoppa i vattnet tillsammans med barnen, så kan du njuta extra mycket till kvällen?
Fler tips på hur du ska bränna fett i sommar? Kolla här

Nå din drömvikt med oss!

Så mycket kan du bränna – av att simma

Simma några längder i sjön, havet eller poolen för lite lek. Bara genom att simma lätt (behagligt tempo) i 30 minuter så förbränner du cirka 170 kcal. Det är ungefär lika mycket som innehållet i en GB Sandwich.
Jämför det med att gå lätt i pratvänligt tempo i 30 minuter då du förbränner cirka 120 kcal eller cykla lätt och gör av med 170 kcal.
Men det allra bästa är att ta några simtag. Oftast krävs det ganska lite för att få mycket resultat. Tricket är bara att man måste göra det också. Några dopp om dagen, kan alltså göra stor skillnad på kvällen.
 

Ingen dag är en dålig dag!
Kickstarta din viktminskning redan nu

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här