Hållbar viktreducering med enkel metod

Skippa dieter, bantningsmetoder och viktmöten för att tappa kilon. Testa en av svenskarnas favoritmetod för en hållbar viktreducering.

Vill du komma igång med din viktminskning men tycker att de flesta metoder verkar omständiga, dyra och komplicerade? Då ska du testa Wellobe för en varaktig viktreducering.

Kom i form med Viktlubb! Tappa 1 kg i veckan utan att banta. Testa i dag och kom igång direkt

Slipp viktmöte och bantning

Med vår enkla metod går du ned i vikt utan att varken banta eller gå på dieter. Du följer ett viktminskningsprogram som är uträknat efter din kropp, dina mått och önskemål. Dessutom slipper du viktmöte - du kan vara helt anonym och sköter allt från din dator.

Gå ner i vikt och stanna där – gör som tusentals och bli medlem i Wellobe. Med oss går du ner i vikt på ett sunt och hållbart sätt.

Utformat med Karonliska institutet

Wellobe har funnits sedan 2003 och är utformat av Stephan Rössner, överläkare på överviktsenheten på Karolinska Institutet. Det är med andra ord en seriös och fungerande metod som tusentals kvinnor och män i hela Sverige använder dagligen. Wellobe är ett smidigt verktyg som gör att du går ned i vikt och stannar där. Börja resan mot en hälsosam kropp och en varaktig viktreducering – gå med och starta programmet direkt. Vi har abonnemang från endast 79:- i månaden.

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här