Gör Leila Söderholms stavgångsprogram – exklusivt för medlemmar

Kom i form med stavgång

Enkelt att utföra – och ger stor effekt.
Stavgång aktiverar flera stora muskelgrupper, höjer pulsen mer än vanliga promenader och ger snabbt en bättre kondition.
– Testa mitt program! Går du med rätt teknik och pressar upp tempot kan du nästan fördubbla förbränningen mot en promenad utan stavar, säger Leila Söderholm, motivationsexpert på Wellobe.

Få tillgång till programmet direkt – som medlem
JUST NU: 1 månad på köpet

Är du sugen på att komma igång med träning som ger effekt men som ändå är enkelt att utföra?
– Då är det dags att testa stavgång! Till skillnad från vanliga promenader så aktiveras stora delar av kroppens muskler, pulsen går upp vilket förbättrar din kondition och ökar förbränningen. Det finns undersökningar som visar att energiförbrukningen ökar markant med stavar. De som går med rätt teknik och pressar upp tempot rejält kan nästan fördubbla energiförbrukningen mot vanlig gång, säger Leila Söderholm.

JUST NU: En månad på köpet

Träning med gåstavar: Skonsamt mot kroppen

Stavgång är skonsammare mot leder än till exempel löpning. Om du vill så går stavgångspass att göra riktigt tuffa, utan att det sliter lika mycket. Själva stavarna aktiverar och bygger muskler i mage, rygg, axlar och armar. Extra kärlek till de muskelgrupper som behöver uppmärksammas med extra kärlek för att slippa problem med värk. De hjälper också till att öka tempot, vilket får hjärta och lungor att arbeta hårdare. Det ger dig en bättre kondition och ökar din förbränning.

Redan medlem? Starta dina 4 veckor >>HÄR<<

Mer om programmet

  • Period: 4 veckor
  • Upplägg: Komplett promenadsschema med konkreta uppgifter mån-sön för att få ut mesta möjliga av dina motionsrundor. Innehåller även motivationstips och pepp, samt en särskild utmaning för att mäta din personliga utveckling. Passar alla – oavsett grundkondition.

Starta dina 4 veckor

Detta är Leila Söderholm
Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert, flitigt anlitad av företag, magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon inspirerat tusentals människor. Hon är 100 procent energi och använder humor och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar.

Det här får du som medlem

  • En kostplan
  • En loggbok och mobilapp som håller koll på alla kalorier in och ut
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Dina framsteg i grafer och tabeller
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Tillgång till alla våra träningsprogram

Varmt välkommen till oss!

Följ oss för mer inspiration
Leila på Instagram
Wellobe på Facebook
Wellobe på Instagram

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här