Att minska stillasittandet kan hjälpa en hel del.
Att minska stillasittandet kan hjälpa en hel del. Foto: Getty images.

Öka smidigheten - på 5 minuter

Gör som träningsexperten – gör enkla övningar och få en smidigare kropp. Gör övningarna 5 minuter om dagen och känn resultat redan efter första veckan.

Nå din drömvikt – med våra verktyg

Stretchövningar förknippas med något man gör efter träningen. men man kan faktiskt stretcha kroppen även om man inte har varit på gymmet. Genom att göra några enkla övningar 5 minuter om dagen kommer du bli mycket smidigare i kroppen - redan efter en vecka.

Märkte resultat direkt

Wellobes träningsexpert Shirin Djavidi har testat i en vecka och märkte resultat direkt. –Jag kände mig mycket rörligare och smidigare i kroppen och då har jag bara testat det här i en vecka. Det ger verkligen resultat.

Öka smidigheten

Stretchövningarna kan du göra när som helst på dygnet – få i gång kroppen på morgonen innan duschen eller gör övningarna på lunchen med kollegorna. Att stretcha kroppen gör att blodcirkulationen kommer igång och det kommer öka din smidighet i både ben, nacke och rygg. Testa i en vecka och känn skillnaden.

Nå din drömvikt – med samma verktyg

Sofie Strandberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här