Wellobes motivationsexpert, som Årets talare.

Vår expert som Årets talare

Som ung mamma drabbades Leila Söderholm av tarmcancer i flera år. Då blev hennes förmåga att "lura hjärnan" en livlina, någonting hon idag föreläser om.
År 2017 utnämndes hon till Årets hälsoinspiratör och nu är hon nominerad till Årets talare i kategorin "Årets genombrott".

Se Leilas nomineringsfilm HÄR

Glädje, sorg, skratt och gråt. Som ung småbarnsmamma drabbades Leila Söderholm av tarmcancer och då blev hennes förmåga att glädjas över det lilla i det stora hennes livlina.
– Vissa dagar var jag alldeles för sjuk. Då var det bara att acceptera det och vila. Men då satte jag upp mål, som exempelvis att orka ta mig uppför backen till vår brevlåda. Det lärde mig att det alltid finns något man kan göra. Är benet brutet så finns överkroppen, har du opererat axeln så kan du böja knäna, och så vidare, berättar Leila.
Tycker du att Leila förtjänar att bli "Årets genombrott"? Rösta HÄR

JUST NU: En månad på köpet

Viktigt att fira varje framsteg

Genom att anpassa sin träning efter sitt mående lyckades Leila sakta men säkert skapa både hormoner, framtidstro och glädje för sig själv. Idag är hon 47 år, friskförklarad – och har arbetat med att motivera andra människor i över 20 år.
– Nu föreläser jag om hur man genom att lura hjärnan får till sin dagliga rörelse. Jag brukar också prata om hur viktigt det är att fira varje framsteg och att spara känslan som en positiv spiral i hjärnan, säger hon.

”Varje steg räknas”

I Wellobe har Leila arbetat sedan år 2016. Det som ger henne mest glädje är nämligen just att få igång människor som tror att de aldrig kommer kunna röra på sig. Det genom att försöka göra träningen rolig så klart, men även genom att erbjuda kunskap så att personerna själva ska kunna anamma sin nya livsstilar.
– Alla kan absolut komma igång själva, bara de utgår ifrån sina egna utgångslägen. Varje förändring som innebär mer rörelse räknas – precis som varje steg räknas!
 

Låt dig inspireras av Leila varje vecka – besök hennes blogg HÄR

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här