Använd appen för att enkelt logga din kost och få hjälp att räkna kalorier.
Använd appen för att enkelt logga din kost och få hjälp att räkna kalorier. Foto: Wellobe: Följ en kostplan – minska i vikt

Följ en kostplan – minska i vikt

Behöver du gå ner i vikt och vill få hjälp med en kostplan?
Då kan Wellobe vara ett bra verktyget för dig.
I tjänsten får du tillgång till en egen kostplan och dessutom råd och tips från experter.

Starta ditt medlemskap här

Wellobe har allt du som vill satsa på din hälsa långsiktigt behöver. En tjänst som är utformad för dig som inte bara vill gå ner i vikt utan även lära dig att leva hälsosamt. Du får verktyg och kunskap om näringslära, gemenskap, träningsprogram och tips och råd på vägen från välkända experter.

JUST NU: En månad på köpet

Personlig kostplan och smart loggbok

När du använder tjänsten får du en egen kostplan som ger dig ett visst antal kalorier varje dag. Det finns inga förbud utan du väljer själv vad du vill äta, så länge du håller dig inom den kalorimängd som programmet ger dig. 

Du loggar allt du äter enkelt direkt i appen( eller på webben). Genom den kunskap som du får genom loggboken kommer du väldigt snabbt att lära dig vilken mat som ger dig rätt mättnad och håller dig pigg och glad. I appen får du också riktlinjer om hur mycket fett, proteiner och kolhydrater du bör äta varje dag.

Eftersom långsiktigt hälsa även bygger på att vi rör oss varje dag så kan du enkelt se hur många steg du tagit under dagen genom att koppla ihop appen med din telefon. Du kan även logga din träning och se hur mycket kalorier du gör av med på ditt träningspass.

Tillgång till tusentals recept

I appen och på webben får du tillgång till en stor receptbank med tusentals näringsberäknade recept. Här kan du själv välja vilka recept som passar dig – du kan även få en rekommenderad dagsmeny direkt i appen. Anpassad för att du ska klara av att följa din kostplan.

För dig som föredrar att skapa egna recept är tjänsten enkel att själv logga dina matvaror eller skapa egna recept.

Med den smarta livsmedelsscannern kan du scanna dina produkter direkt i mataffären för att hjälpa dig att göra smarta val.
För dig som vill ha extra hjälp med val av middagar har Wellobe ett samarbete med Coop där du kan beställa vår matkasse – Hälsokassen som innehåller näringsberäknade recept!

Bli medlem och beställ din matkasse här!

JUST NU: En månad på köpet

Dietist och träningsexpert

För att hjälpa dig att nå dina mål finns flera experter inom kost och träning knutna till tjänsten. Genom appen, webben och Wellobes digitala community kan du enkelt läsa artiklar, testa träningsprogram eller ställa dina frågor i experternas frågestunder.

Wellobe – en livslång kunskap

Eftersom Wellobe bygger på att du lär dig att räkna kalorier får du genom Wellobe en livslång kunskap om kost och vad du kan och bör äta för att leva ett hälsosamt liv. Wellobe vill ge dig redskapen att ta kontrollen över din vikt och hälsa och hjälpa dig även efter du nått din målvikt – så att du inte går upp vikten igen.

Det här får du som medlem:

  • En kostplan
  • En loggbok och mobilapp som håller koll på alla kalorier in och ut
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Dina framsteg i grafer och tabeller
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Tillgång till alla våra träningsprogram


Bli medlem här – Starta ditt medlemskap nu!

Karin Holmberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här