Här har vi listat 11 bra saker om du vill gå ner i vikt.
Här har vi listat 11 bra saker om du vill gå ner i vikt. Foto: Detta är ett collage.

Prylguide: 11 coola saker som hjälper dig gå ner i vikt

Att gå ner i vikt blir både roligare och enklare med rätt prylar. Så se till att ta hjälp av det som funkar för dig. Whatever works, liksom.

Viktiga vitaminbomber

Har du svårt att bli kvitt sötsuget? Strö lite torkade bär i yoghurten eller müslin på morgonen, eller ät tillsammans med lite keso som efterrätt. Gojibär innehåller 500 gånger mer C-vitamin än apelsiner och ett flertal livsnödvändiga aminosyror.
Pris: 100g/89 kr
Inköpsställe: Holistic.se

Sätt färg på dina luncher

Börja med egna lunchlådor i höst. Då håller du såväl koll på kvaliteten som mängden mat, vilket är A och O för dig som försöker gå ner i vikt. Frozzypack har en inbyggd kylfunktion som håller maten kall i upp till sju timmar. Dessutom tål den både micro och diskmaskin (dock inte locket).
Pris: 175 kr
Inköpsställe: Designtorget

En digital recepthållare

Med smarta FridgePad  fäster du enkelt din läsplatta direkt på kylskåpsdörren och kan lätt följa alla steg i dina recept. Perfekt när du vill testa något av våra goda, smala hälsotips. På Wellobe bjuder vi på minst ett sådant i veckan och alla kalorier är alltid inräknade.
Pris: 449 kr
Inköpsställe: Coolstuff.se

Öka belastningen

Kanske har du fått upp flåset så mycket att dina dagliga promenader inte längre räcker. Samtidigt är du inte redo att börja springa än. Testa i så fall att utmana dig själv med genom att öka belastningen. Ett par smidiga vrist- och handledsband ökar belastningen i precis den takt du är redo för.
Pris: Fr 349 kr
Inköpsställe: Sportamore.se

Kom igång med Wellobe

Rostade kokoschips

Byt ut de flottiga potatischipsen på fredagsmyset till nyttigare snacks. Det kan du tjäna många onödiga kalorier på. Strö några rostade kokoschips sötade med muscovado över en fruktsallad eller ät dem som de är.
Pris: 125g/69 kr
Inköpsställe: Holistic.se

Din bästa träningsvän

Att hålla sig i form måste faktiskt inte betyda att du måste köpa gymkort och dyra träningskläder. Du behöver faktiskt inte ens lämna vardagsrummet. Med Asaklitts vibrerande hantlar tränar du upp dina armmusklerframför tv:n.En inbyggd timer håller dessutom koll på tiden åt dig.
Pris: 299 kr
Inköpsställe: Clas Ohlson

Skaffa en ännu bättre våg

Att hålla koll på såväl kalorier, kilon som BMI kan vara svårt nog. Med Withings Wifi Badrumsvågslipper du det – den gör det åt dig.Denvisar nämligen inte bara din vikt, utan även ditt BMI. Dessutom lagras all data och skickas trådlöst till din dator eller iPhone så att du enkelt kan följa dina framsteg.
Pris: 999 kr
Inköpsställe: Roligaprylar.se

Skruvade grönsaker

Har du svårt att få de allra minsta i familjen att få i sig hela tallriksmodellen? Alla barn älskar dock spaghetti så här är ett av våra bästa tips: Skruva morötterna, gurkan eller de andra grönsakerna med plojiga Veggie Twister så blir även det gröna dagsintaget en barnlek.
Pris: 299 kr
Inköpsställe: Coolstuff.se

Hemmagjord juice

Skippa sockerbomber och tillsatser och gör din egen juice, så vet du precis vad du får. Med OBH Nordicas smidiga råsaftcentrifugpressar du enkelt din egen frukt- eller grönsaksjuice. Den rymmer hela 1,2 liter och gör det både godare och billigare.
Pris: 995 kr
Inköpsställe: OBH Nordica

En egen PT – dygnet runt

Skulle du behöva en mat- och sovklocka? Med Jawbone UP 24 på handleden blir det lättare att hålla koll på hur du såväl äter, rör dig som sover. Kopplas smidigt ihop med din iPhone, iPod eller iPad via bluetooth och uppmärksammar dig på viktiga milstolpar i din viktnedgång.
Pris: 1 395 kr
Inköpsställe: Clas Ohlson

Byt ut smågodiset

På många av suger det särskilt mycket i godistarmen framåt eftermiddagarna och kvällarna. Byt i så fall ut det onyttiga snackset mot söta mullbär i stället. De har en god smak som effektivt minskar sötsuget, det är sant. Och det bästa av allt; istället för rent socker, färgämnen och diverser onödig tillsatser får du i dig mängder av antioxidanter i stället.
Pris: 100g/31 kr
Inköpsställe: Holistic.se

Få mer tips, råd och stöd för att nå din målvikt

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här