”Planen är att leva länge”

För bara 25 veckor sedan var han 18 kilo tyngre.
Nu är projekt ”Be well med Wellobe” över.
– Planen nu är att fortsätta leva efter det här nya tänket och inte vara så viktfokuserad utan livsfokuserad, säger Anders Bagge.

Film & foto: Marcus Järvinen

Se avsnitt 11 av ”Be well med Wellobe” på Wellobes IGTV eller följ länken längre ner

Prova samma metod som Anders Bagge

När Anders Bagge gick med i Wellobe* i juni vägde han en bra bit över 100 kilo och var tung, trött och allmänt less. Bara ett halvår senare är det som att möta en ny person, som är både piggare, gladare och mer grundad.
– Jag mår alldeles oförskämt bra, trots pandemi och mörker. Jag har gått ner hela 18 kilo och 21 centimeter i midjan. Så även om mitt mål inte i första hand var att gå ner i vikt har det såklart hjälpt mig. Jag känner mig både piggare, gladare, mer fokuserad och mer grundad, säger han.

JUST NU: 50% rabatt

”Jag har njutit”

Under sommaren och hösten har vi fått förmånen att följa Anders vecka för vecka, bland annat i följetongen ”Be well med Wellobe” på Wellobes IGTV och Youtube-kanal. I det allra sista avsnittet säger Anders att han tycker att tiden har gått fort.
– Jag har njutit, vilket jag inte trodde jag skulle göra. Jag trodde jag skulle vara hungrig hela tiden och behöva träna ihjäl mig för att gå ner i vikt, men jag hade fel.
Anders blir dessutom överraskad med en digital luciafest, anordnad av Wellobes experter som har coachat honom under resans gång.
– I vanliga fall brukar avslutningar kännas sorgsna. Men jag tar ju faktiskt med mig något jättefint in i 2021. Det här är ett av de bästa cyberkalasen jag har varit på, säger han, märkbart rörd.

Testa samma verktyg – och nå DIN målvikt

Experternas tips: Så går du vidare

Dietisten Josefine Jonassons tips
Det som har varit genomgående är att du har höjt din lägstanivå. Så när du tycker att det har gått dåligt har det gått långt mycket bättre än vad det gjorde tidigare.

Tänk nu inte att du måste börja om hela tiden. När du går hem från affären och bär två tunga kassar måste du ju ibland stanna och ta ett nytt grepp eller byta hand? Det betyder ju inte att du är tillbaka i affären igen, utan du tar ett omtag bara.

Träningsexperten Mårten Nyléns tips
Mitt tips är att alltid fortsätta vara du och behandla dig själv som du förtjänar. Du är en av de snällaste människor jag har mött, mot alla. Så var snäll mot dig själv också, du förtjänar alltid att må bra och är grym!

Motivationsexperten Leila Söderholms tips
Anders, det har varit helt fantastiskt att få följa dig, din humor och ditt sätt att se livet. Om du bara kan göra samma sak med din hälsa så är du hemma. Du är en stjärna och man vill bara sola sig i den glansen.

Det du har gjort är ha bytt ut massa vanor och fått en strategi. Och egentligen ska du bara fortsätta på samma sätt. Samla hjärtslag och byt ut dåliga vanor, för även små saker ger enorm effekt.

Nå DIN målvikt – med våra verktyg

”Jag vill aldrig mer tillbaka”

Största skillnaden idag är hur Anders mår och känner i sitt hjärta och i sin själ, säger han, så hans största lärdom är att aldrig ge upp.
– Det jag tar med mig är... Stolhet. Jag är stolt över mig själv! Jag har så jäkla mycket mer energi. Jag tänker bättre, jag sover bättre. Jag har mycket mer kontakt med mina känslor faktiskt. Jag vill aldrig mer tillbaka. Jag vill leva länge!

Se sista avsnittet av ”Be well med Wellobe”

Projekt “Be well med Wellobe”

I 24 veckor har Anders provat om han kan förbättra sin hälsa med hjälp av Wellobe*. Han har fått:

  • … ett individuellt anpassat kost- och träningsupplägg att följa
  • … logga all sin mat och motion i Wellobes mobilapp
  • … tillgång till tusentals kaloriberäknade recept
  • … tips, råd och coaching av Wellobes legitimerade dietist en gång i veckan
  • … träna med Wellobes träningsexpert en gång i veckan

Vi har följt Anders Bagge via intervjuer, filmer och sociala medier.

Nå DIN målvikt – med samma metod som Anders Bagge

Följ oss för mer inspiration
Wellobe på Facebook
Wellobe på Instagram

Mårten Nylén på Instagram

Josefine Jonasson på Instagram

Leila Söderholm på Instagram

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här