Använd appen för att enkelt logga din kost och få hjälp att räkna kalorier.

Wellobe - för dig som vill investera i din hälsa långsiktigt

Wellobe – verktyget för dig som vill gå ner i vikt och samtidigt satsa långsiktigt på din hälsa.
En tjänst som ger dig kunskap så att du kan väkta din nya vikt och finna gemenskap.
Wellobe har allt en viktklubb behöver – gemenskap, verktyg, experter, råd och tips.

Starta ditt medlemskap här

Wellobe har allt du som vill satsa på din hälsa långsiktigt behöver. En viktklubb som ger dig verktygen och kunskap om näringslära, gemenskap, träningsprogram och tips och råd på vägen från välkända experter.

Wellobe är tjänsten för dig som inte bara vill gå ner i vikt utan lära dig att leva hälsosamt. Till Skillnad från Viktväktarna lär vi dig inget om points utan vår tjänst bygger helt på att räkna kalorier något som kommer underlätta för dig även efter du gått ner i vikt och vill behålla den nya livsstilen.

Investera i din hälsa du också!

Skillnaden mot Viktväktarna – kalorier inga points

Den stora skillnaden mellan Wellobe och Viktväktarna är att vi på Wellobe väljer att räkna kalorier istället för points. En metod som ger dig alla verktyg du behöver för att sedan på egen hand klara av att hålla din vikt – vi hjälper dig helt enkelt att väkta din nya vikt.

Wellobe, tidigare Viktklubb, är Sveriges äldsta digitala viktminskningstjänst. Sedan 2003 har vi genom vår webb och app hjälpt över en halv miljon medlemmar att gå ner i vikt. Tjänsten är framtagen i nära samarbete med en av världens ledande överviktsenheter och experter, Överviktsenheten på Karolinska Institutet och Stephan Rössner.

Personlig kostplan och loggbok

När du använder tjänsten får du ett eget kostprogram som ger dig ett visst antal kalorier varje dag. Det finns inga förbud utan du väljer själv vad du vill äta, så länge du håller dig inom den kalorimängd som programmet ger dig. 

Du loggar allt du äter enkelt direkt i appen( eller på webben). Genom den kunskap som du får genom loggboken kommer du väldigt snabbt att lära dig vilken mat som ger dig rätt mättnad och håller dig pigg och glad. I appen får du också riktlinjer om hur mycket fett, proteiner och kolhydrater du bör äta varje dag.

Eftersom långsiktigt hälsa även bygger på att vi rör oss varje dag så kan du enkelt se hur många steg du tagit under dagen genom att koppla ihop appen med din telefon. Du kan även logga din träning och se hur mycket kalorier du gör av med på ditt träningspass.

Tillgång till tusentals recept

I appen och på webben får du tillgång till en stor receptbank med tusentals näringsberäknade recept. Här kan du själv välja vilka recept som passar dig – du kan även få en rekommenderad dagsmeny direkt i appen.

För dig som föredrar att skapa egna recept är tjänsten enkel att själv logga dina matvaror eller skapa egna recept.

Med den smarta livsmedelsscannern kan du scanna dina produkter direkt i mataffären för att hjälpa dig att göra smarta val.
För dig som vill ha extra hjälp med val av middagar har Wellobe ett samarbete med Coop där du kan beställa vår matkasse – Hälsokassen som innehåller näringsberäknade recept!

Bli medlem och beställ din matkasse här!

Investera i din hälsa du också!

Dietist och träningsexpert istället för wellness coach

På Wellobe har vi knutit ett antal av landets främsta experter inom kost och träning. Genom appen, webben och vårt digitala community kan du enkelt läsa artiklar som bygger på deras kunskap, testa träningsprogram eller ställa dina frågor i våra frågestunder med träningsexperter och dietister.

Istället för en wellness coach får du tillgång till vår dietist och våra träningsexperter som är utbildade inom näringslära, hälsa och träning.

Wellobe – en viktklubb som är en investering i livslång kunskap och hälsa

Genom att lära dig att räkna kalorier, och inte points, får du genom Wellobe en livslång kunskap om kost och vad du kan och bör äta för att leva ett hälsosamt liv. Wellobe vill ge dig redskapen att ta kontrollen över din vikt och hälsa och hjälpa dig även efter du nått din målvikt – så att du inte går upp vikten igen.

Det här får du som medlem:

  • En kostplan
  • En loggbok och mobilapp som håller koll på alla kalorier in och ut
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Dina framsteg i grafer och tabeller
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Tillgång till alla våra träningsprogram


Bli medlem här – Starta ditt medlemskap nu!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här