Wellobe i Aftonbladet webb-TV

Hälsovinsten 2.0 är över för i år. Här berättar deltagaren Fredric Johansson, dietisten Josefine Jonasson och tränings- och hälsocoachen Mårten Nylén hur det tyckte att det gick. De ger även några handfasta tips på hur man ska tänka kring sin mat och motion nu i jul.

Fredric Johansson

Målet i Hälsovinsten var "att bara få en mage och en haka". Det vill säga att gå ner alla de där extra kilona. Idag har han definitivt fått både och – och dessutom gått ner sex kilo på kuppen.

Emily Vallin

Emily Vallins mål var att skapa en så naturlig livsstil att hon sedan inte skulle kunna tänka sig att gå tillbaka. Och såhär 100 dagar senare och -8,4 kilo lättare och hela 17 centimeter smalare kan hon inte det heller, säger hon.

Rebecca Edin

När Rebecca antog utmaningen vägde hon 108 kilo och hade ett midjemått på 118 centimeter. Idag, 100 dagar senare, är hon nästan 9 kilo lättare och har gått ner hela 14 centimeter om midjan.

Susanne Persson

Susannes mål var att gå ner från 79,5 kilo till 70 kilo på 100 dagar. Men hon gick i mål redan efter halva tiden. Och efter det fortsatte hon bara att gå ner i vikt.

Läs mer om hur det gick för alla deltagarna här

Sofia E. Yoo

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här