Hälsningar från Mallorca ...!

Wellobes träningsresa på Mallorca våren 2016 gjorde succé.
Stavgång, yoga, dans, föreläsningar, workshops var några av de saker som våra medlemmar fick uppleva på plats. Här har vi samlat ett sammandrag med både bilder och filmklipp samt träningsprogram.

Den här resan är avslutad.

Så här tyckte medlemmarna själva om resan

Tidigt lördagen den 12 mars var det äntligen dags. Då möttes 66 förväntansfulla träningsentusiaster upp för att tillsammans flyga till Mallorca för en vecka med god mat, frisk luft, inspirerande föreläsningar och fartfyllda träningspass. Vi lät åtta medlemmar själva rapportera, direkt från Palma.
Här är deras betyg

Gåstavar kan öka din förbränning
Ett par gåstavar på promenaden involverar överkroppen och ökar därmed också förbränningen. Så varje morgon på Mallorca fick deltagarna köra ett 30 minuter långt stavgångspass. Här berättar Shirin Djavidi, PT på Wellobe, varför just det är bra om man vill gå ner i vikt.
Lär dig hur gåstavar kan öka din förbränning

Testa Shirins gummibandspass
Gummibandsträning är ett utmärkt sätt att hålla igång eftersom det gör din träning så lättillgänglig. På resan demonstrerade PT:n Shirin Djavidi 8 övningar du kan göra var du än är. Och självklart har vi dokumenterat dem så att även ni som inte kunde vara med kan testa programmet hemma.
Prova Shirins program här

Dedikerad medlem skrev hyllad avskedsdikt

Om du har varit medlem i Wellobe tidigare och har varit aktiv på Mötesplatsen känner du kanske igen hennes alias. För er andra kan det vara värt att lägga på minnet. Kerstin "Aprikos" Elg blev nämligen snabbt ett populärt ansikte på resan eftersom hon var så engagerad. Särskilt då hon sista kvällen överraskade med att högläsa en helt egen avskedsdikt.

Fri frågestund med dietisten

Ett par uppskattade programpunkter var dietistens föreläsningar och workshops. Medlemmarna fick då ta del av tips och råd, och dessutom ställa frågor direkt till Josefine Jonasson.
Här är några av dem

Fem frågor till hälsocoachen

Att vara på träningsresa betyder inte att man måste träna hela tiden. Ett populärt inslag var även hälsocoachen  Mårten Nyléns föreläsningar och frågestunder.
Här är några frågor medlemmarna ställde

Den här resan är avslutad.

Läs mer om vår kommande träningsresa 2019 >>HÄR<<.

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här