Börja i dag - kom i form till sommaren

Lockar dieter och bantningsmetoder för att gå ner i vikt till sommaren? Testa en enklare och sundare väg och slipp strul med specialkost. Tusentals svenskar har gått ner i vikt med vår metod, testa du också.

Nu är våren här och det dags att komma igång med nya vanor och tappa de där envisa extrakilona.

Tappa 1 kg i veckan utan att banta

Kanske tror du att för att gå ner 1 kg i veckan och få bättre livskvalitet behövs det mycket arbete - och givetvis får man inget gratis. Men med Wellobes enkla matematik är det inte supersvårt att få en hållbar hälsosam livsstil. Wellobe är ingen bantningsmetod eller diet - vi vill att du ska gå ner i vikt och stanna där.

Nå din målvikt med oss!

Ät den mat som passar dig

För att du ska lyckas gå ner i vikt får du en kaloriplan du ska hålla dig till. Följer du den, kommer du tappa dina överflödiga kilon och må mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Och det bästa av allt, du kan äta den mat som passar dig. Det finns inga förbud - sålänge du följer din kaloriplan.

Tips från träningsexpert och dietist

Som medlem får du även tips från våra experter, råd från dietisten, tusentals sunda recpet, träningsinspiration från träningscoachen, träningsschema, peppning från andra medlemmar, tillgång till bloggar, forum och mycket mer. Gör som tusentals svenskar - gå ner i vikt med Wellobe!

Sofie Strandberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här