Äntligen!

Nu är det inte långt kvar innan det är dags att packa väskan för en härlig kom i form vecka med oss på soliga Rhodos.

Vi som jobbar på Wellobe och våra guider samt våra profiler är så glada över att just du ska följa med och vi ser verkligen fram emot att träffa dig på plats på Rhodos.
På resan kommer du att kunna testa en massa roliga träningspass med våra experter Leila Söderholm och Mårten Nylén. Du kommer få testa många olika danspass med Cecilia Ehrling Danermark och testa yoga med Charlotte ”Challe” Lundholm. Dessutom kommer du få en massa kosttips av vår dietist Josefine Jonasson. Och sen får du såklart träffa alla oss andra som jobbar på Wellobe.

Utöver en massa träning kommer du kunna njuta av värmen och solen, svalka dig med ett dopp i poolen och få uppleva en massa värdefulla föreläsningar och workshops av våra profiler.
Tillsammans kommer vi att göra allt för att peppa dig och göra den här semesterveckan till din bästa någonsin!
Varmt välkommen,
Önskar vi på Wellobe

INFO
Flygresan

Wellobes personal kommer finnas på plats på Arlanda för att hjälpa er som flyger från Stockholm. Wellobes personal kommer även vänta kvar på flygplatsen på Rhodos för att möta upp alla resenärer.
Transfer och incheckning på hotellet

Bussfärden till Plimmiri tar lite mer än en timme. På bussen ber vi dig att fylla i det incheckningsformulär som du har fått hemskickat (ett incheckningsformulär per bokning/per rum).
Programmet

Du har i detta mejl fått ett preliminärt program, samma som finns på vår hemsida. På plats kommer du varje kväll att kunna ta del av nästa dags program på en whiteboardtavla (Tips! Ta en bild av programmet på whiteboardtavlan med din mobil varje dag). Vi kommer även att uppdatera Facebook-gruppen #viktklubbpårhodos med nästa dags program varje kväll.
Frivillig utflykt till Lindos

En eftermiddag åker de som vill till den mysiga och historiska staden Lindos för lite shopping och sightseeing. Bussresan dit och hem betalar du själv. Mer info på plats.
Här bor och tränar vi

TUI Magic life Plimmiri är ett 4+-stjärnigt resort som ligger direkt vid stranden på Rhodos sydöstra kust. Här finns också fler fina poolområden där du kan njuta på en

solstol mellan de olika passen. Hotellet är helt anpassat för en aktiv semester och erbjuder många möjligheter till egna aktiviteter som mountainbike, volleyboll, bågskytte, tennis mm.
Bad och strand

Här kan du växla mellan poolbad och strand. Vid sandstranden ingår solsängar och parasoll. Du kan även testa olika vattensporter, till exempel katamaranåkning.
Mat och dryck

Här njuter du av all inclusive med förstklassig mat från mycket välsorterad buffé, där det förutom dryck till måltiderna ingår fri tillgång till vatten, kaffe, frukt m.m. Vi kommer också att få prova på de två á la carterestauranger som finns på området.
Sköna behandlingar

Passa på att göra ett besök i hotellets spa, som erbjuder allt från spabehandlingar och pedikyr till massage. Wellobes resenärer kommer att få ett specialerbjudande med rabatt.
Pengar på plats

Vi rekommenderar dig att ta med lite kontanter om du vill shoppa. Hotellet har ingen egen bankomat men kan ordna skjuts ett par gånger om dagen till en. Det finns några butiker på området som inte alltid tar kort plus att våra profiler kommer att sälja träningsredskap m.m.
Bagage och övervikt

Observera att du får ha med dig totalt 20 kilo inklusive handbagage (maxvikt för handbagage är 5 kilo) på flyget om du inte betalar extra för det. Gå in på TUI’s hemsida och förhandsboka extra bagagevikt om du tror att du behöver ha med dig mer. Speciellt när vi åker tillbaka kan de på Rhodos flygplats vara lite petiga med detta, så det är bäst att inte chansa.
Goodiebag och gåstavar

På plats på Rhodos kommer alla få varsin goodiebag samt en helt egen yogamatta att ta med hem. Tänk därför på att du behöver lite extra plats/vikt kvar till din yogamatta samt mindre saker från goodiebagen.

På morgonpromenaden finns det möjlighet att låna gåstavar. Det finns dock inte gåstavar så att det räcker till alla, därför vill vi tipsa om att det kan vara bra att ta med egna gåstavar om du önskar gå stavgång.
Kontaktuppgifter

Har du några frågor? Hör av dig till oss så ska vi hjälpa dig.

TUI
Frågor om din bokning
E-post: groups@tui.se
Mer information: tui.se/traningsresor/viktklubb

Wellobe
Övriga frågor om resan samt frågor om Wellobe
E-post: info@wellobe.se
Mer information: bit.ly/viktklubbpårhodos

Uppdaterad senast: 2017-09-26

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här