Wellobe – kostrådgivning direkt i mobilen

Kostrådgivning – direkt i mobilen

Vad ska jag egentligen äta och hur mycket?
Att vända sig till en privat kostrådgivare kan bli både dyrt och krångligt men det finns en enkel lösning.
Med Wellobe-appen får du kostrådgivning direkt i din mobil.

Starta ditt medlemskap här

Att veta hur mycket man ska äta och få koll på fördelningen över kolhydrater, protein och fett är bra för dig som vill gå ner i vikt, hålla vikten eller bara leva mer hälsosamt.

Ett kostnadseffektivt och enkelt verktyg för kostrådgivning är den digitala tjänsten Wellobe.

Här får du tillgång till verktyg och kunskap om näringslära, gemenskap, träningsprogram och tips och råd på vägen från välkända experter. Du kan till exempel ställa frågor direkt till Wellobes dietist Josefine Jonasson varje tisdag.

JUST NU: 50% rabatt

Lär dig äta rätt – kostrådgivning för att nå dina mål

När du använder tjänsten får du ett eget kostprogram som ger dig ett visst antal kalorier varje dag. Det finns inga förbud utan du väljer själv vad du vill äta, så länge du håller dig inom den kalorimängd som programmet ger dig. 

Du loggar allt du äter enkelt direkt i appen( eller på webben) i det som är det viktigaste verktyget i tjänsten – loggboken. Genom den kunskap som du får när du loggar allt du äter kommer du väldigt snabbt att lära dig vilken mat som ger dig rätt mättnad och håller dig pigg och glad. I appen får du också riktlinjer om hur mycket fett, proteiner och kolhydrater du bör äta varje dag.

Eftersom långsiktigt hälsa även bygger på att vi rör oss varje dag så kan du enkelt se hur många steg du tagit under dagen genom att koppla ihop appen med din telefon. Du kan även logga din träning och se hur mycket kalorier du gör av med på ditt träningspass.

Tillgång till smart scanner och 1000-tals recept

I tjänsten får du tillgång till en stor receptbank med tusentals näringsberäknade recept. Här kan du själv välja vilka recept som passar dig – för dig som hellre vill få hjälp kan du även få en rekommenderad dagsmeny direkt i appen.

Om du gillar att laga mat och själv sätta ihop recept är det enkelt att göra i tjänsten. Det är bara att logga varor, och ställa in portioner, så räknar tjänsten ut hur många kalorier du får i dig och hur fördelningen ser ut. Det är också ett bra sätt att kontrollera hur mycket dina favoriträtter innehåller – och hur val av olika livsmedel påverkar näringsberäkningen. 

Om du använder appen kan du ta hjälp av den smarta livsmedelsscannern. Bara att rikta den mot streckkoden på varan så kan du direkt se hur många kalorier livsmedlet innehåller. Ett riktigt bra verktyg i  mataffären för att hjälpa dig att göra smarta val.

JUST NU: 50% rabatt

Wellobe – en investering i livslång kunskap och hälsa

Genom att lära dig att räkna kalorier får du genom Wellobe en livslång kunskap om kost och vad du kan och bör äta för att leva ett hälsosamt liv. Wellobe vill ge dig redskapen att ta kontrollen över din vikt och hälsa och hjälpa dig även efter du nått din målvikt – så att du inte går upp vikten igen.

Det här får du som medlem:

  • En kostplan
  • En loggbok och mobilapp som håller koll på alla kalorier in och ut
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Dina framsteg i grafer och tabeller
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Tillgång till alla våra träningsprogram


Bli medlem här – Starta ditt medlemskap nu!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här