Använd Wellobe’s app för kostrådgivning direkt i mobilen.
Använd Wellobe’s app för kostrådgivning direkt i mobilen. Foto: Wellobe.

Kostrådgivning – direkt i mobilen

Att vända sig till en privat kostrådgivare kan vara både dyrt och krångligt. Men det finns både mer kostnadseffektiva och smidigare lösningar.
Med Wellobe-appen får du kostrådgivning – direkt i din mobil.

Få hjälp med din hälsa – med våra verktyg

Kostrådgivning är nog någonting vi alla någongång känt att vi har behövt. Att veta vad och hur mycket man ska äta, och att få koll på fördelningen över kolhydrater, protein och fett är inte så lätt. Däremot är det väldigt bra för dig, oavsett om du vill gå ner i vikt, hålla vikten eller bara bli lite hälsosammare.

JUST NU: En månad på köpet

Kostrådgivning – för just dina mål

Ett kostnadseffektivt och enkelt verktyg för kostrådgivning är Wellobe. Som medlem får du tillgång till verktyg och kunskap om näringslära, gemenskap, träningsprogram och tips och råd på vägen från välkända experter. Du kan till exempel ställa frågor direkt till Wellobes dietist Josefine Jonasson varje tisdag.

Kostrådgivningsprogram

Som medlem i Wellobe får du ett eget kostrådgivningsprogram som, utifrån just dina förutsättningar, ger dig en rekommenderad mängd kalorier att äta varje dag. Det finns inga förbud utan du väljer själv vad du vill äta, så länge du håller dig inom den kalorimängd som programmet ger dig.

Kostrådgivning direkt i mobilen

Du loggar allt du äter enkelt direkt i Wellobe’s mobilapp (eller på webben) i det som är det viktigaste verktyget i tjänsten – Loggboken. Genom den kunskap som du får när du loggar kommer du snabbt att lära dig vilken mat som ger dig rätt mättnad och håller dig pigg och glad. I appen får du också riktlinjer om hur mycket fett, proteiner och kolhydrater du bör äta varje dag.

Eftersom långsiktigt hälsa även bygger på regelbunden fysisk aktivitet så kan du också se hur många steg du tagit under dagen genom att koppla ihop appen med din telefon. Du kan även logga din träning och se hur mycket kalorier du gör av med när du rör dig eller tränar.

Smart livsmedelsscanner och tusentals kaloriberäknade recept

Som en del i vår kostrådgivning i Wellobe får du också tillgång till en receptbank med tusentals näringsberäknade recept. Du väljer själv välja vilka recept som passar dig och får också en rekommenderad dagsmeny direkt i appen.

Om du gillar att laga mat och själv skapa recept kan du enkelt göra det. Vårt verktyg är enkelt att använda och räknar snabbt ut exakt hur många kalorier dina recept innehåller och hur näringsfördelningen faller ut. Den typen av kostrådgivning lär dig snabbt hur olika livsmedel påverkar såväl energiinnehåll som näringsfördelning.

I appen finns även en livsmedelsscanner. Det är bara att rikta den mot streckkoden på de livsmedel du vill undersöka, så kan du se hur många kalorier maten innehåller redan i butiken. Ett riktigt bra verktyg för din kostrådgivning som hjälper dig att göra smartare val varje dag.

Kostrådgivning som en livslång investering

Genom att lära dig att räkna kalorier på det här viset får du livslång kunskap om kost och vad du kan och bör äta för att leva ett hälsosamt liv. Vi på Wellobe vill på det sättet ge dig de redskap du behöver för att ta kontroll över din hälsa. Dessutom hjälper vi dig även efter att du har nått din målvikt – så att du inte faller tillbaka i gamla mönster och går upp vikt igen.

Det här får du som medlem:

  • En kostplan
  • En loggbok och mobilapp som håller koll på alla kalorier in och ut
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Dina framsteg i grafer och tabeller
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Tillgång till alla våra träningsprogram


Bli medlem här – Starta ditt medlemskap nu!

Karin Holmberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här