Efterlysning: Årets Wellobe 2017

Nu är det dags att utse årets Wellobeare 2017!
Känner du någon i Wellobe som kämpat för att gå ner i vikt, eller har du själv varit med i Wellobe och lyckats nå dina mål eller åtminstone kommit en bra bit på vägen?
Passa på att nominera din vän eller dig själv så kanske det blir någon av er som tar hem titeln som årets Wellobeare 2017.

Varje år kämpar tusentals medlemmar för att förändra sina liv och gå ner i vikt. En del av dem gör det helt anonymt medan andra delar med sig av sitt liv och peppar andra på mötesplatsen.

Nu söker vi efter en person som du tycker ska hyllas för sin prestation och som kan tänka sig att dela med sig av sin resa och inspirera andra. Det spelar ingen roll om personen tidigare varit aktiv på mötesplatsen eller gjort sin resa utan att berätta om det.

Det viktiga är inte att ”Årets Wellobeare” rasat massvis av kilon på kort tid utan att hen lyckats med att förändra sitt liv och skaffa sig mer hälsosamma vanor och en hälsosam vikt.

Vinnaren utses av redaktionen. Priset är ett presentkort på 2000 kronor till att köpa en ny garderob - perfekt inför sommaren.

Så här gör du för att nominera:

Skicka in en kort motivering till varför just du eller din vän borde bli Årets Wellobe 2017. Bifoga även följande:

* För- och efternamn

* Ålder

* Telefonnummer

* Postadress

* Startvikt, målvikt och nuvarande vikt

* Ett par före- och efterbilder

( Om du nominerar en vän eller någon du inspirerats av på Wellobe så ange så mycket som du känner till, till exempel namn på Wellobe)

Maila till Karin@wellobe.se

Vi behöver nomineringarna innan den 1/6-2017

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här