Nu ska f d Idol-vinnaren Martin Almgren och hans låtskrivare Josefin Glenmark få hjälp av Mårten Nylén och Viktklubb att komma i form.

90 dagar med Mårten Nylén

Precis som tidigare, har ansökningarna till "90 dagar med Mårten Nylén" rasat in. Här kan vi stolt presentera höstens nya deltagare, som med hjälp av Wellobes träningsexpert Mårten Nylén ska få ordning på både hälsan och vikten – på bara tre månader.
Parallellt kan alla som vill följa samma kost-, tränings- och motivationsprogram. Läs mer om det nedan.

Anta vår utmaning du med

Varje år anordnar vi på Wellobe* en utmaning som vi har valt att kalla "90 dagar med Mårten Nylén". Den handlar om att under en relativt kort period skaffa sig så mycket kunskap och så bra rutiner som möjligt, för att både gå ner i och hålla sin nya vikt. Till hjälp får du tips, råd och coaching från Mårten Nylén samt tillgång till alla Wellobes verktyg.
– Det spelar ingen roll om du är ny eller gammal i Wellobe, det här är en utmaning för alla, säger Mårten Nylén, som själv har utvecklat programmet.

JUST NU: 50% rabatt

Höstens nya deltagare

Varje år handplockas dessutom ett antal medlemmar som får göra sina viktresor offentliga, med lite extra hjälp från Mårten Nylén och Wellobe. Ett par av dem får, med visst extra stöd, följa programmet till största delen själva hemma. Dessa har vi valt att kalla "hemmadeltagare".
I år är de offentliga deltagarna den före detta Idol-vinnaren och melodifestivalstjärnan Martin Almgren samt sångerskan och låtskrivaren Josefin Glenmark. De startar sina 90 dagar den 24 september.

Jag behöver göra något åt min livssituation. Något jävligt bra. Ända sedan skolan har jag varit överviktig. Så att gå ner i vikt offentligt har jag inga problem med, att jag är tjock är ju liksom inte så lätt att dölja. Sen tänker jag att det bara är bra om folk känner igen sig, skriver Martin Almgren i sin ansökan.
Jag är en tvåbarnsmamma som fortfarande skyller på att jag födde barn – för sex år sedan. Jag har försökt gå ner i vikt så många gånger. Jag blev till och med medlem i Wellobe förra året och var så nöjd, men tyvärr har jag inte världens bästa karaktär. Nu skriker min kropp efter både träning, bra mat och struktur, så jag tycker att jag är helt perfekt för den här utmaningen, skriver Josefin Glenmark.

Se vår intervjufilm med Martin och Josefin

Så har det gått tidigare

Våren 2018
Ingela Laméus, -21 kg och Joacim Rahm, -27 kg
Hemmadeltagare: Towe Sävenmark, -15,6 kg, Stefan Hansius, -10,7 kg och Carolina Mörk, -4,3 kg

År 2017
Mona Mantag, -12 kg och Knut-Olle Juhlin, -20 kg
Hemmadeltagare: Daniel Pettersson, -19,7 kg, Susanne Wollard, -12 kg, Benny Frödin, -19,9 kg, Sophie Kling, -11,5 kg, Johan Dagerhamn, -13,3 kg och Charlotte Palmqvist, -9,8 kg

År 2016
Malin Karlsson, -12 kg och Mikael Karlsson, -20 kg
 

Bli medlem

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här