NYHET! Nytt viktprogram

Nu gör vi det ännu lättare och roligare att nå dina mål – med hjälp av delmål!

Sätt nya mål med Wellobe

I kontakten med våra medlemmar – på forumen, bloggarna och i vår egen erfarenhet – är motivation en av de största utmaningarna vi ser när man vill gå ner i vikt. I början är målet i fokus, men sen kommer det en motgång, eller så tränger sig vardagen bara på och då finns det inte alltid energi för en nystart. Speciellt svårt är det om slutmålet är långt bort.
För att göra det enklare har du nu möjligheten att dela upp slutmålet i mindre delar och lyckas ännu bättre! Vi tror på att fira varje framsteg och att göra det lättare att skapa tydliga mål anpassade för dina förutsättningar.

Kom igång med det nya viktprogrammet idag! Bli medlem här

Så här funkar det

  • Starta ett nytt viktprogram i Wellobes mobilapp (Android, iPhone) och bestäm vad ditt långsiktiga slutmål är.
  • Efter det skapar Wellobe ett första delmål åt dig och räknar ut en individuell plan baserat på dina förutsättningar. Planen är en rekommendation för hur mycket du bör äta för att gå ner i vikt och motionerar du mer går det ännu snabbare!
  • När du klarat ditt delmål får du en delmålspokal som minne, en symbol för allt ditt hårda arbete. Dags att fira och dela med dig av dina framgångar till dina vänner!
  • Sedan skapas ett nytt delmål åt dig, som tar hänsyn till din nya lägre vikt och ger dig järnkoll på nästa steg.
  • Steg för steg tar du dig närmare slutmålet och innan du vet ordet av har du nått hela vägen!

Exempel:

"Om delmål med Wellobe

Det här med att sätta upp mål är ju oerhört viktigt när man tar sig an ett nytt projekt. Vare sig det handlar om vikt eller andra grejer behöver man veta vad man siktar på. Vad man har att se fram emot.
Något som kanske faktiskt är ännu viktigare, eller åtminstone lika viktigt, är att sätta delmål.
Dels kan det ju vara så att ett stort mål känns jobbigt stort och dels kanske man faktiskt inte vet vad ens slutmål verkligen är.
Genom att sätta delmål får man fira och genom att fira påminns man om hur bra man verkligen är. När man påminns om det blir man taggad att fortsätta kämpa och vips har man klarat nästa delmål. Ungefär så..."
Läs hela mitt blogginlägg om Wellobes nya viktprogram och kom igång med Wellobe här  >>
Missa inte! "Svesse", Wellobes medlemsbloggare, delar med sig av vad hon tycker om det nya viktprogrammet – "För min del handlar det mycket om att ha något att fokusera på och då vill jag ha det på ett sådant avstånd att det känns nåbart och så är det nu med det nya viktprogrammet! Och I love it!". Kom igång med Wellobe här  >>
Josefine Jonasson
Leg. dietist

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här