Wellobes team Filip Häggberg, Sofia Yoo, Vedrana Corluka och Susanna Jansson.

Så når du din målvikt i Wellobe

Har du alltid levt ditt liv på ett visst sätt kan det vara svårt att tänka om. Och minst lika förvirrande kan det vara att veta var du ska börja. Då kan Wellobes experter tillsammans lägga bitarna på plats åt dig.

Känner du igen dig? Nå DINA hälsomål – med vår hjälp

JOSEFINE JONASSON är legitimerad dietist och var en av dem, som med professor emeritus Stephan Rössner, grundade Wellobe år 2003.
– Jag har arbetat som dietist i 22 år och tycker att det bästa med mitt yrke är att få vara med när människor upptäcker sin egen styrka och förmåga att förändra sig – för att skapa den bästa versionen av sig själva. Det ger mig nya insikter varje dag och jag älskar det, säger hon.
I dag bloggar Josefine regelbundet på Wellobes medlemssida, svarar på frågor om matvanor och mat, samt har en stor del i själva produktutvecklingen av Wellobe.

Josefines bästa hälsotips:

– Ligg steget före genom att planera dina måltider och ät regelbundet.

MÅRTEN NYLÈN är träningsexpert och en av Sveriges mest välrenommerade personliga tränare och hälsoutvecklare. På utvecklar bland annat Mårten träningsprogram för dig som är medlem hos oss.
I över 30 års tid har han varit aktiv inom idrott och träning både som aktiv och som coach. När tv-programmet Biggest Loser började sändas i Sverige 2010 var Mårten en av huvudtränarna och under de fyra säsonger han var med coachade alla vinnarna. Deras viktresultat var några av de bästa i programmets historia – i hela världen.

Mårtens bästa hälsotips:

– Fokusera på det du kan göra istället för på det du inte kan göra.

LEILA SÖDERHOLM är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon coachat och inspirerat tusentals människor. Leila är 100% energi och använder humor och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar. Oavsett vem du är lockar Leila fram det bästa i dig!
Wellobe skriver Leila motivationsartiklar om hur du kan utveckla din mentala styrka och utvecklar smarta "hemmaträningsprogram", bland annat.

Leilas bästa hälsotips:

– Fira dina framgångar. För varje träningspass, för varje dag du lyckas med att äta som du planerat.

VEDRANA CORLUKA är tf. chef på Wellobe. Hon brinner för hälsa, välmående och tycker det är fantastiskt att jobba med en produkt som verkligen hjälper människor att må bättre.
– Att höra hur Wellobe har förändrat medlemmars liv till det bättre är den största belöningen med detta jobb, säger hon.
Vedrana har tidigare jobbat som marknadschef på nyhetsappen Omni och har haft flera roller på Aftonbladet.

Vedranas bästa hälsotips:

– Lägg dig på en nivå som fungerar långsiktigt – vare sig det handlar om kost eller träning. Lagom är bäst.

DENISE ROSELL är medlemsansvarig på Wellobe och är serviceminded ut i fingertopparna. Hon skulle kunna sägas vara lite av en veteran på Wellobe, då hon tidigare har suttit i Aftonbladets support för digitala tjänster.
– Utanför arbetet är träningen en stor del av mitt liv, då jag spelar innebandy på högsta nivå, säger hon.
Denise är den som har närmast kontakt med medlemmarna, då hon både bloggar, aktiverar spännande utmaningar och tävlingar, samt regelbundet håller koll på Wellobes Facebook- och Instagram.

Denises 3 bästa hälsotips:

1) Var inte för hård mot dig själv.
2) Rör på dig även om du inte är van vid att träna.
3) Ta allting i din egen takt och börja på en nivå som passar dig.

SUSANNA JANSSON är projektledare och medlemsansvarig på Wellobe. Hon jobbar bland annat med att ta fram olika erbjudanden, uppdaterar våra sociala medier och svarar på alla möjliga medlemsrelaterade frågor.
– Det bästa med mitt jobb är att jag får jobba med hälsa och välmående som jag verkligen brinner för. Samtidigt får jag ha en tät kontakt med medlemmarna där jag på nära håll ser hur vi hjälper människor till ett mer hälsosamt liv!
Susanna har tidigare jobbat på mediebyråer samt med marknadsföring och sälj.

Susannas bästa hälsotips:

– Var snäll mot dig själv. Det viktigaste är att du mår bra!

SOFIA YOO är Content Manager på Wellobe och är den som ser till att medlemmarna uppdateras med det allra senaste inom områdena Mat, Motion och Motivation. Hon har tidigare varit redaktör på ett antal lokaltidningar samt varit redaktionschef och arbetat med storytelling i Schibsted i tio år.
– Det bästa med mitt jobb är att få skriva om hälsa på ett så roligt, inspirerande och kreativt sätt som möjligt. Framför allt älskar jag att intervjua medlemmarna själva, för varje ny historia är verkligen unik, säger hon.

Sofias bästa hälsotips:

– Se till att skapa en bra balans mellan olika delar i ditt liv – och glöm inte att njuta.

FILIP HÄGGBERG är Content Producer på Wellobe. Han skriver artiklar, intervjuar medlemmar och bistår resten av teamet med andra uppgifter.
Filip har tidigare jobbat som sportredaktör och hälsoredaktör på gratistidningen Metro. På fritiden är han en riktig sportfåne och spelar handboll.
– Det är få förunnat att få jobba med sitt stora intresse. Hälsa och träning har alltid varit en del av mitt liv, och nu får jag varje dag läsa om eller prata med andra som också har hittat ett sätt att göra det till sin vardag. Jag får nya tips och idéer att testa hela tiden!

Filips bästa hälsotips:

– Det är varken längden eller kvalitén på träningen som är det viktigaste. Det viktigaste är att det blir av! Sänk ribban och skapa en rutin som håller i längden.

Det här får du som medlem i Wellobe

  • En mobilapp och loggbok som räknar alla dina kalorier
  • Ett rekommenderat kaloriintag per dag
  • Dina personliga framsteg i grafer och diagram
  • Planerade veckomenyer med kostscheman
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Tillgång till alla våra träningsprogram för online-träning
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Ett digitalt medlemsmagasin med fokus på mat, motion och motivation

Varmt välkommen till oss!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här