Nina Linderholm om Wellobe.
Nina Linderholm om Wellobe. Foto: PRIVAT.

”För att gå ner i vikt måste du äta bra mat”

Från att ha ätit skräpmat i flera år gick Nina ner 22 kilo och lärde sig vilken mat kroppen behövde.
– Inga dieter funkar, det enda som gäller är att äta bra mat.

33-åriga Nina Linderholm hade jojo-bantat i hela sitt liv. I januari vägde hon 90 kilo till sina 165 centimeter. Det var då hon bestämde sig att en gång för alla gå ner i vikt. Nina blev rekommenderad Wellobe, ett beslut hon inte ångrar en sekund.
– Jag hade testat dieter av olika slag, exempelvis Nutrilett. Men en vän rekommenderade Wellobe och att bli medlem där är det bästa beslutet jag har tagit.

"Lätt att äta rätt"

I början av Ninas viktresa använde hon Wellobes loggbok varje dag och var väldigt noga med att fylla i allt hon åt och drack.
– Jag var supernoga med att gå in på min sida varje dag och fylla i dagboken och leta efter god mat. Nuförtiden har jag lärt mig och det är så lätt att äta rätt.

Nå din målvikt med oss!

Var jämt sugen på chips och godis

Att ändra sina matvanor var nödvändigt för Nina. Det hade blivit en hel del godis, chips och stora portioner genom åren. Idag ser förhållandet till mat helt annorlunda ut.
– Innan jag började med Wellobe  åt jag mycket och var jämt sugen. Jag misshandlade min kropp helt enkelt. Nu håller jag mig till nyttig och god mat. Visst kan jag äta "onyttigt" ibland, det är det som är så bra med Wellobe, man får äta vad som helst bara man håller sig inom sin gräns. Men jag är mycket noga med vad jag stoppar i min mun och jag äter aldrig mer än en portion. Att äta nyttig men god mat är det viktigaste jag lärt mig under min viktresa.

Orkade knappt springa

Även träningen blev det ändring på. När Nina vägde 90 kilo  orkade hon knappt springa och leka med sina barn, då valde hon istället en lugn aktivitet. Idag ser vanorna helt annorlunda ut.
– Träningen är mitt nya jag. Promenader och styrketräning är en viktig del av mitt liv och jag orkar så mycket mer. Jag är ute och leker med mina barn och idag kan jag springa i 30 minuter, det har jag aldrig kunnat innan.

Minus 22 kg

Idag är Nina 22 kilo lättare. Vågen visar 68 kilo och hon är lyckligare än någonsin.
– Jag har en ork som jag aldrig hade innan. Och genom att gå ner 22 kilo har jag inte bara blivit smalare, jag har även blivit ett par år yngre.

Sanna Eriksson

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här