Så lyckades vi gå ner i vikt

Under 10 år har Wellobe varit ett verktyg för människor att gå ner i vikt och komma i form. Nu är det din tur!

Trendiga dieter och bantningsmetoder för att gå ner i vikt kommer och går. Men för en hållbar viktnedgång krävs något mer.

Hjälpt människor att gå ner i vikt i 10 år

I år har Wellobe funnits i hela 10 år. Sajten har genom åren hjälpt tusentals människor att gå ner i vikt och bli av med sina extrakilon en gång för alla. Och viktigast av allt – Wellobe hjälper människor att hålla vikten när man väl gått ner.

Kommit i form med enkla knep

Victoria, Andreas, Johanna, Linda, Paul och Carolin är bara sex av Wellobes medlemmar som nått sin målvikt med hjälp av den enkla metoden. Alla sex har dock olika favoritknep och tips de vill dela med sig av. Victoria använde bloggen för att tappa kilon, Carolin tog promenader på lunchrasten och Pauls största hjälp vad matdagboken.

Peppas av medlemmarnas egna tips

Inspireras, peppas och sporras. Läs några av Wellobes medlemmars historier, vikt-tips och se deras före- och efterbilder. Har de klarat av att gå ner i vikt – gör du det också.

Här hittar du deras historier:

Victoria

Andreas

Johanna

Linda

Paul

Carolin

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här