Så gick jag ner i vikt med Wellobe

Bloggar, forumtrådar, mejl och digital teknik i alla ära. Men visst är det ändå något alldeles särskilt med traditionell snigelpost? Såhär skriver Wellobemedlemmen Kicki Danielsson, 70, från Laxå:

Hej Wellobe!
Jag vill igen tacka för den fina presenten och vill bara berätta att det fortfarande går bra för mig. Att utses till "Årets Wellobe 2014" var verkligen en sporre för mig att fortsätta min viktresa, dessutom uppmärksammades det även på vår lilla ort. Jag har rest en hel del under året och kom så sent som i söndags hem från den senaste semesterresan som var mitt lite försenade 70-årsfirande med alla barn och barnbarn. Vi var 24 personer, varav 10 barn på mellan 1 och 5 år, på semester i Turkiet. Det var helt underbart – min smalaste semester på minst 25 år och jag hade en ny bikini som satt perfekt!

I december 2014 publicerades den här artikeln med Kicki Danielsson på Aftonbladet.

För presentkortet jag fick av er lyckades jag få en helt ny garderob, vilket var helt nödvändigt. Jag har gått ner lite till sen i vintras och kör nu Hälsovinsten för att klara de sista kilona till målvikten. Har 3,5 kilo kvar nu och har hittills gått ner 30,5 kilo. Genom Wellobe har jag fått ett redskap för att hantera min viktminskning. Jag har både lärt mig att tänka och äta rätt och det känns fortfarande så enkelt. Det har blivit ett nytt sätt att leva. En hälsokontroll i våras visade att alla värden är på topp och jag mår helt enkelt som en 50-åring. Känner mig pigg och stark och har ork för att ta tag i saker. Försöker också få med mig personer i min omgivning och vara en inspiration för dem att gå ner i vikt och leva ett hälsosammare liv. Det känns extra roligt.
Bifogar en rolig före- och efterbild som jag tog innan sommaren, som visar hur bra jag mår av att ha gått ner i vikt.
Hälsningar från Kicki Danielsson i Laxå
Behöver du också hjälp med din vikt? Kolla här

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här