Foto: PRIVAT

”Nu behöver jag inte medicin”

Micke Karlsson, 49, jobbade som säljare och åkte land och rike runt. Han samlade på sig en hel del extrakilon och mådde sämre och sämre.
– Jag sunkade ner mig totalt och jag mådde skit. Livet före och efter utmaningen "90 dagar med Mårten Nylén" går inte ens att beskriva med ord, säger han idag.

Testa samma metod som Micke
Micke Karlsson var överviktig och mådde inte alls bra. Han hade högt blodtryck och kände sig trött. När han såg möjligheten att vara med i Wellobes utmaning "90 dagar med Mårten Nylén" år 2016 tog han den.
– Jag behövde verkligen ta tag i mitt liv. Jag åt mycket snabbmat, bodde på hotell och for runt i hela landet när jag jobbade som säljare. Det tärde på mig och jag höll på att falla ur vardagen helt.

Nå din målvikt med oss!

”Ställde om mig”

Från en dag till en annan gjorde Micke en helomvändning. I samband med 90-dagarsutmaningen fick han ett nytt jobb och han kunde satsa på sig själv och sin hälsa.
– Jag slutade dricka läsk och ställde om mig helt. Innan var jag beroende av Coca cola och drack det varje dag. Både till lunch, middag – och på kvällarna. Nu är jag helt fri från det beroendet.
Med Wellobes app fick Micke koll på vad han åt och hur mycket han behövde äta. För honom var det inte alls svårt och han såg tydliga resultat.
– Jag tyckte inte alls att det var svårt att gå ner i vikt. Jag förde in allt jag åt i Wellobes app och sen gjorde jag mina morgonpromenader varje dag. Min kropp svarade väldigt bra på upplägget och jag fick resultat snabbt.
Få tillgång till ALLA våra recept

”Skillnaden före och efter går inte beskriva”

För Micke blev "90 dagar med Mårten Nylén" vägen till ett piggare, friskare och lättare liv. På sina 90 dagar gick han ner hela 20 kilo. Han har dessutom återupptagit tennisträningen som han inte hållit på med sen ungdomen.
– Jag sunkade verkligen ner mig totalt och mådde skit. Livet före och efter "90 dagar med Mårten Nylén" går inte ens att beskriva med ord. Det är helt otroligt hur bra jag mår, jämfört med då. Jag vill aldrig tillbaka dit. Nu behöver jag inte längre ta medicin för mitt höga blodtryck, det har sjunkit sen jag gick ner i vikt. Nu orkar jag träna och idag mår jag skitbra!
Så fungerar vår tjänst

Mickes 3 bästa vikttips

1. Se det som en livsstilsförändring
Du får en bättre hälsa och du mår så mycket bättre av att gå ner din övervikt.

2. Se målet
Du blir en helt annan människa och du kommer att orka vardagen med familj och jobb mycket bättre.

3. Ta chansen
För mig var det som att vinna på lotto att vara med i "90 dagar med Mårten Nylén". Ta chansen för din egen skull.

Det här får du som medlem

  • En kostplan
  • En loggbok och mobilapp som håller koll på alla kalorier in och ut
  • En bank med tusentals kaloriberäknade recept
  • Dina framsteg i grafer och tabeller
  • Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
  • Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
  • Tillgång till alla våra träningsprogram
    Varmt välkommen till oss!

Följ oss för mer inspiration
Wellobe på Facebook
Wellobe på Instagram

Amanda Johansson

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här