Anna gick ner 26 kg i Wellobe.

”Jag ville gå ner i vikt på ett sunt sätt”

Med kaloriräkning, vardagsmotion och recept gick Anna ner 26 kg.
– Jag gillar att Wellobe vare sig är en diet eller bantningsmetod, utan att man faktiskt får äta vad man vill – i rätta mängder, säger hon.

Efter två graviditeter och extrakilon som inte ville försvinna fick 31-åriga Anna Larsson nog av sin övervikt. Vågen visade 80 kilo men att banta eller gå på dieter var inget alternativ, Anna ville ha ett långvarigt resultat.
– Jag hittade Wellobe när jag satt och letade efter ett vettigt viktforum och när jag tittat runt på sajten anmälde jag mig. Jag har alltid varit smal så det var svårt att trivas i en större kropp, dessutom vill jag hålla mig pigg och frisk så länge jag kan och då funkar inte dieter och bantning.

Investera i din hälsa du också!

Håller koll på kalorier och träning

Några månader efter att Anna gått med märkte hon att hon blivit smalare. Med hjälp av verktygen såg hon resultat av träning och rätt mängd mat.
– Jag gillar att Wellobe vare sig är en diet eller bantningsmetod, utan att man faktiskt får äta vad man vill fast i rätta mängder. Funktionen med dagboken gillar jag mest, där håller jag koll på mina kalorier och min träning. Sidan där man kan lägga in sina egna recept är också toppen.

Prioritera vardagsmotionen

Träningen blev snabbt en stor del av Annas liv och idag kan hon inte vara utan sin vardagsmotion.
– Att komma igång med träningen kändes väldigt prioriterat. Med motion kan man ju dessutom unna sig lite extra på tallriken. Jag tränar cirka sex dagar i veckan nu, kanske mer än vad som kanske behövs, men nu när jag kommit igång är det svårt att vara utan vardagsmotionen.

Bekväm i kroppen och mer självförtroende

Idag har Anna gått ner 26 kilo och känner sig bekväm i sin kropp igen.
– Det är inte bara vikten som förändrats, mitt självförtroende är mycket bättre och jag håller inte tillbaka på samma sätt. Wellobe hjälpte mig nå mitt mål och jag känner mig helt fantastisk.
Kan Wellobe fungera för dig? Kolla här

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här