Sofia Yoo. Eva Turup, 62, är en riktig veteran och har varit med på alla Viktklubbs tre träningsresor.

”Hellre nästan rätt än helt fel”

Eva Turup, 62, har varit med på alla Wellobes träningsresor. De har inspirerat henne till att leva ett hälsosammare liv och idag fokuserar hon på att hitta en bra balans mellan mat och träning.
– Det är som Wellobes dietist Josefine säger. Hellre nästan rätt än helt fel, säger Eva.

Kolla: Det här verktyget använder Eva

Eva Turup, 62, använder Wellobe* för att lättare göra hälsosamma val och för att ha koll. Hon tränar med en personlig tränare en gång i veckan och har gått från att ha ont i kroppen till att röra sig utan problem.
– Jag har muskelreumatism som tidigare gjorde att jag inte kunde resa mig upp från sittande till stående utan att grimasera av smärta. Men med hjälp av behandling kan jag en dag bli friskförklarad, vilket känns fantastiskt skönt! säger hon.

Testa samma metod som Eva

”Jag älskar helhetstänket”

Eva har åkt på alla Wellobes träningsresor. Det är någonting hon verkligen gillar och vill rekommendera andra.
– Jag åker ensam. Dels för att träffa nya människor, dels för att få göra ingenting. Jag har ett intensivt jobb och det är skönt att komma bort och bara fokusera på mig själv för en stund. Jag älskar helhetstänket och att Wellobe fokuserar på hela människan – både kropp och själ. Och så gillar jag kombinationen av träning som alla kan vara med på varvat med intressanta föreläsningar. Att åka på träningsresa är ett bra sätt att få ny energi och inspiration till att leva ett hälsosammare liv.

Nå din drömvikt med oss!

Hellre nästan rätt än helt fel

Både Wellobes träningsexpert Mårten Nylén och dietist Josefine Jonasson har inspirerat Eva att ta hand om sig själv och sin hälsa.
– Mårten har lärt mig att alla kan vara med och träna efter egen förmåga. Sen gillar jag en mening som jag hörde på träningsresan som handlar om att göra rätt och fel, som kommer ifrån Josefine: ”Hellre nästan rätt än helt fel”.
Kom igång med DIN hälsoresa – redan idag

Hjälper Eva att hålla koll

Eva tycker att Wellobe hjälper henne att hålla koll på kalorierna och att hitta en bra balans mellan mat och träning.
– Jag gillar att jag kan registrera det jag äter i Wellobes mobilapp. Jag tycker att den är toppen när jag går och handlar. Då brukar jag använda scanning-funktionen som är så bra.

Namn: Eva Turup
Ålder: 62 år
Yrke: Sjuksköterska
Bor: Stockholm
Längd: 171 cm
Vikt: 90 kg. Gick ner 45 kg med hjälp av Wellobe för 12 år sedan. Har sedan gått upp 20 kg men med Wellobes hjälp inte gått upp mer.
Är du redan medlem i Wellobe? Kolla in Evas bästa tips >>HÄR<<

Bli av med DIN övervikt >>HÄR<<

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här