Privat.

”Nu mår jag bättre än någonsin”

Malou Malaga, 33, vaknade en morgon och hade fått nog.
Efter en förlossningsdepression bestämde hon sig för att ändra livsstil.
– Nu mår jag bättre än någonsin och det är en magisk känsla, säger hon.

Få tillgång till samma verktyg som Malou

Malou Malaga, 33, gick upp 22 kilo under sin graviditet. Efter en förlossning som inte blev som hon hade tänkt sig hamnade hon i en djup depression. Något som fick henne att vända sig till maten som tröst.
– Jag mådde skit rent ut sagt. Under sex års tid var jag överviktig och även om jag har försökt gå ner i vikt förut så var det aldrig på ett hållbart sätt.

Nå din drömvikt med oss!

Vaknade en dag och hade fått nog

Den 1 januari 2019 vaknade Malou och kände att hon hade fått nog av att må dåligt. Hon gick med i Wellobe* och efter tre månader hade hon gått ner över 20 kilo.
– Jag gick verkligen in för att ändra min livsstil och var väldigt strikt med kosten i början. Det resulterade i att jag tappade 3,2 kilo första veckan.

Sötsuget försvann

Malou beskriver sig själv som en riktig gottegris som älskar godis och läsk. Till en början uteslöt hon det helt ur sin kost och efter två veckor försvann sötsuget.
– Jag bestämde mig för att ta livsstilsförändringen på allvar och åt inte sötsaker i början. Det var jobbigt i två veckor men sen var det inga problem. Nu äter jag allt, men i lagom mängd och jag har inte uteslutit något ur min kost. Jag för in allt jag äter i Wellobes mobilapp och har stenkoll på mitt kaloriintag varje dag.
Nå dina hälsomål med samma metod som Malou

Alltid älskat träning

Att träna har alltid varit en naturlig del av Malous liv och något hon älskar. Under viktnedgången tog hon upp löpningen igen och nu springer hon en mil varannan dag.
– Jag älskar att springa och springer bättre nu än innan jag blev gravid. Jag tränar zumba och indoor walking också vilket är helt fantastiskt. Nu mår jag bättre än någonsin och det är en magisk känsla.

Malous bästa tips

1. Ha inte sötsaker hemma
Rensa ut allt som du inte ska äta och handla inte när du är hungrig.

2. Se det som en livsstilsförändring
Se inte viktminskningen som en period i livet utan en chans att förändra din livsstil. Du måste verkligen inte ge upp allt, det går att leva ett normalt liv där du kan äta allt med måtta.

3. Hitta en träningsform som passar dig
Prova massor av olika träningsformer och hitta något som du gillar. Det viktigaste är inte vad du gör utan att du gör något.

Namn: Maloua Malaga
Ålder: 32
Yrke: Barnskötare
Bor: Stockholm

Längd: 167 cm
Startvikt: 92 kg
Målvikt: 70 kg
Väger idag: 67 kg

Behöver du hjälp med DIN hälsa?

Wellobe* startade i samarbete med Karolinska Institutet år 2003, då under namnet Viktklubb. Som medlem får du en kostplan, loggbok och mobilapp så att du kan hålla koll på hur många kalorier du äter och göra av med. Du får även tillgång till tusentals kaloriberäknade recept, träningsprogram och filmer, dina egna framsteg i grafer samt får tips, råd och stöd ifrån några av Sveriges ledande hälsoexperter. Och behöver du extra pepp kan du alltid besöka vårt medlemsforum.
Varmt välkommen till oss!

Följ oss för mer inspiration
Wellobe på Facebook
Wellobe på Instagram

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här