PRIVAT. Anders Kramer, 33, har gått ner 10 kilo med Wellobes hjälp.

”Det är viktigt att inte stirra sig blind på vågen”

Anders Kramer, 33, kände sig orkeslös och mådde dåligt både fysiskt och psykiskt. I julklapp fick han en träningsresa. Det blev starten på hans viktresa.
– En av mina största drömmar har alltid varit att träna med Mårten Nylén. Att jag fick det motiverade mig att gå ner i vikt, säger han.

Nå din målvikt – med samma metod som Anders
Anders Kramer, 33, tröttnade på att inte ha samma energi en hel arbetsdag igenom. Han ville bli piggare, starkare och framförallt bli mer nöjd sig själv. Efter en träningsresa med Wellobe* och Mårten Nylén blev han motiverad att gå ner i vikt en gång för alla.
– Jag har verkligen provat allt när det kommer till viktminskning. Det enda jag vet fungerar är Wellobe. Jag har gjort en viktresa tidigare men saker kom emellan i livet och jag gick upp mina kilon igen.

Testa samma metod som Anders

Fick träningsresa i julklapp

Anders favoritprogram på TV är Biggest loser. Han har aldrig missat ett enda avsnitt. En person från programmet som imponerat är tränaren Mårten Nylén.
– Min fru visste hur gärna jag ville träna med Mårten. Det har alltid varit en av mina största drömmar och när det dök upp reklam för en träningsresa med Wellobe och Mårten anmälde hon mig och gav det till mig i julklapp. Att få träna med honom var precis så bra som jag hade hoppats på. Han fick mig att inse hur mycket jag faktiskt kan träna med min egen kropp som redskap. Träningsresan är bland det bästa jag har gjort i livet och att jag fick göra det motiverade mig att gå ner i vikt.

Nå din drömvikt med oss!

Har gått ner 11 kilo

Hittills har Anders tappat 11 kilo.
– Jag har en bit kvar till min målvikt, men jag är på god väg på min resa och det känns så skönt. Att sätta upp delmål är det bästa beslutet jag har tagit under resan. Sen tycker jag att det är viktigt att inte stirra sig blind på vågen utan att gå på känsla, mående och hur kläderna sitter.
Behöver du också hjälp? Prova samma grej som Anders

Att registrera allt ger resultat

När Anders tappar motivationen tar han hjälp av Wellobes mobilapp. Han tycker att man får så mycket mer än bara själva verktyget.
– Jag går ofta in och får stöd och råd av andra där. Alla stöttar varandra och det är otroligt viktigt tycker jag. Det är en väldigt fin gemenskap man får.

Ska springa maraton 2021

Anders har förutom sina delmål även satt upp ett slutmål. År 2021 ska han springa sitt första maraton.
– För mig är det väldigt viktigt att ha mål med min träning, annars är det inte lika meningsfullt för mig att träna. När jag tränar är det också mycket lättare att hålla kosten. För mig går träningen och kosten hand i hand.

Namn: Anders Kramer
Ålder: 33 år
Familj: Frun Zandra och dottern Felizia, 3
Yrke: Säljplanerare
Bor: Mölndal
Längd: 185 cm
Startvikt: 113,3 kg
Målvikt: 90 kg
Väger idag: 102 kg
Redan medlem i Wellobe? Få Anders 3 bästa vikttips >>HÄR<<

Det här får du som medlem

* En kostplan
* En loggbok och mobilapp som håller koll på alla kalorier in och ut
* En bank med tusentals kaloriberäknade recept
* Dina framsteg i grafer och tabeller
* Tips, råd och stöd av några av Sveriges ledande hälsoexperter
* Ett välbesökt medlemsforum med andra likasinnade
* Tillgång till alla våra träningsprogram
Varmt välkommen till oss!

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din vikt, längd och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan vara i mål. Läs mer om BMI

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här