Linda gick ner 11 kg i Wellobe.
Linda gick ner 11 kg i Wellobe. Foto: PRIVAT.

Linda: ” Det har varit enklare än vad jag trodde att det skulle vara”

På fyra månader har Linda gått ner över 11 kilo.
Nu är hon mer motiverad än någonsin.
– Det är det bästa jag har gjort och jag kommer fortsätta att kämpa, säger hon.

Känner du igen dig? Nå DINA hälsomål – med vår hjälp

I slutet av augusti vägde Linda Hallberg, 36, 99,5 kilo. Då hoppade hon på ”Hitta höstformen” med Wellobe* för att börja sin resa ner mot 70 kilo. Det är ett beslut hon inte ångrar. I dag har hon gått ner 11,2 kilo och motivationen är på topp.
– Jag har lyckats bättre än jag trodde. Jag har trillat dit ett par gånger men jag har inte gått upp i vikt och det är viktigast! Jag äter mycket mindre nu men jag unnar mig, det är mitt mål att få en balans, med viktnedgången. Kunna leva med det och inte ha det som en strikt diet utan hantera beteendet som jag haft, säger hon.

Ångrar du någonsin beslutet att hoppa på Wellobe?

– Nej, absolut inte, det är det bästa jag gjort. Om folk kan förstå vad viktminskning kan göra på en för välbefinnandet, speciellt när man känt sig lat, "plöffsig" och allmänt trött! Min viktnedgång har bara påverkat mig positivt, jag är piggare, orkar mer och är mer nöjd på alla plan och mina barn har fått en gladare mamma.

Är du nöjd med viktminskningen på 11.2 kilo?

– Ja, jag tycker min viktminskning är sund. Jag vet att jag egentligen skulle minska snabbare om jag följde allt benhårt men för mig handlar det om balansen. Men jag har en bit kvar och kommer att ge järnet.

Du ska gå ner 18 kilo till, har du några delmål på vägen?

– Ja, jag har kört 5 kilos delmål så nu kämpar jag mot att ha klarat av att gå ner 15 kilo. Jag har börjat träna mer nu och kommer köra tre pass i veckan minst. Sen fortsätter jag att logga maten och hålla koll. Jag gillar att man enkelt kan ha koll själv i appen och nu när man kan scanna direkt och logga så är det hur smidigt som helst. Det kommer att göra skillnad, bara man håller i.

Vill du också gå ner i vikt? Gör som Linda – bli medlem i Wellobe

Karin Holmberg

*Viktminskning är individuell så vi kan inte garantera hur mycket/snabbt du når ditt mål. Det viktiga är alla hälsofördelar. Vi tar avstånd ifrån osunda ideal och bantningskurer, och rekommenderar inte kaloriräkning som underviktig, sjuk eller gravid. Läs mer i våra användarvillkor.

Räkna ut när du kan nå din målvikt

Fyll i din längd, vikt och målvikt så får du veta ditt BMI och vilket datum du kan nå din idealvikt.

cm
kg
kg
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här
Wellobe är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här